Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Hvordan Detalj en bil for en Car Show

De fleste show-kvalitet biler er holdt i en garasje og holdt svært ren. De krever ikke mye detaljering fra show til show fordi de aldri er drevet på veiene. Noen, men ikke drive sine bilutstillingsrom biler oftere og må gjøre en grundig detaljering før neste bil show. Nøkkelordet her er "grundig". Du trenger en sjekkliste, enten psykisk eller skrevet slik at ingen liten detalj er oversett. Du trenger
Vannslange
såpevann
Myk, lofri rengjøring kluter
Scrub pensel for dekk
Bil polsk
Chrome polish
Støvsuger
Paper håndklær
Popsicle pinner
Vis flere instruksjoner
Utvendig Detaljering
en

Vask hele utsiden av bilen. Kontroller å sprøyte under bilen, og i alle siden brønnene av dekkene. Først vaske kroppen av bilen, så gjør de støtfangere, dekk og felger. Endre vaskevann ofte for å unngå grus komme i kluten du bruker.
2

Polsk kroppen av bilen med din favoritt høyglans bil polish. Den krom bør glitrer i sollys. Hvis det er noen krom under bilen, må du skyve under det og polere dette også.
3

Dekkene bør vaskes med din favoritt-merke dekk renere og felger eller hjulkapsler bør poleres med krom polish. Bruk alltid myk lofri kluter. Endre klærne ofte for å unngå polish bygge opp.
4

Rengjør vinduer, sidespeil og lys med vindu renere. Tørk disse med en myk klut, også, før de gnisten.
Interiør Detailing
5

Vacuum hele innsiden av bilen. Bruk en myk børste til å støvsuge hodet liner, solskjermer, seter og teppe. Sørg for å få under setene og vakuum et klede på dørpanelene.
6

Bruk vinduet renere på alle av interiøret vinduer, og polsk dem til en gnisten. Avis fungerer bra å polere vinduet glass med.
7

Velg en renere passer for din type dash. Det finnes mange typer skinn, vinyl og plast rengjøringsmidler tilgjengelig på auto deler butikker. Starte rengjøring fra dashbordet, og jobber deg mot gulvbordene. Rengjør gulvet matter, eller støvsuge dem.
8

Tørk av rattstammen og alle dashbord instrumenter med støvsugeren. Betaler nær oppmerksomhet til oppvarming vents. En Popsicle pinne fungerer bra å rengjøre disse. Bare pakk pinnen i en myk klut, og skyv den inn mellom sporene i ventilene.
9

Ikke glem stammen. Enten vaske eller støvsuge bagasjerommet indre. Sjekk motoren, også. Enten slange det av hvis det er nødvendig eller polsk noen av krom som må være en tendens til. Dommere tendens til å sjekke hver eneste lille krik og krok av detaljer arbeid. Du vil samle flere poeng på bilen viser jo bedre detalj arbeid er.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100344.html

Previous:
Next:

Car Shows