Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Hvordan Nyt Kerbeck Toys for Tots Run i Atlantic City, NJ

The Toys for Tots Run i Atlantic City, New Jersey, er sponset av verdens største Corvette forhandler, Kerbeck. Selv om dette arrangementet er spennende for Corvette eiere og er snakket om ofte på Corvette online fora, er hendelsen virkelig en sjanse til å samle leker for underprivilegerte barn for juleferien. Det gjør ikke vondt at det er varme biler, en sjanse til å kjøre ned Atlantic City Expressway øverst hastigheter uten å få en billett, og gratis mat. Instruksjoner
en

Kommer tidlig på Farleigh Dickinson resten stoppe på Atlantic City Expressway i New Jersey. Arrangementet holdes i løpet av oktober måned og begynner midt på dagen. Prøv å få det minst en time tidlig å blande med andre Corvette eiere og ta bilder. Møt opp med din Corvette Club, hvis du er en del av en, og cruise til resten stoppe sammen.
2

Få i høyre felt i Atlantic City Expressway når arrangementet starter, hvis du plan om å kjøre sakte. Hvis du har planer om å kjøre så fort du vil, få i venstre kjørefelt og komme forbi bomstasjonen, kun 2 miles fra resten stoppe, før du sparker den i høygir. Mange Corvette entusiaster har gått så fort som 180 km /h under denne hendelsen, så bestemmer før du får på Expressway om dette er for deg. Heldigvis er Expressway nedlagt til andre sjåfører i løpet av denne tiden.
3

Etter cruise fra Farleigh Dickenson rasteplass, møtes på baseball stadion over gaten fra Kerbeck forhandler for flere timer med moro, gratis mat og donerer leker til en god sak.
4

Nyt en gratis lunsj med andre Corvette-elskere.
5

Inspiser Kerbeck inventar på skjermen hvis du er interessert i å kjøpe en ny Corvette. Snakk med Kerbeck representanter på stedet hvis du har spørsmål.
6

Hold rundt for spennende gratis tombola premier som inkluderer hatter, skjorter, ZAINO voksing kits, barkrakker, nøkkelringer og skinnjakker. Så mange premier er vanligvis donert at det tar minst en halv time eller mer for å komme gjennom alle premiene. Billetter selges også for en sjanse til å vinne løp på flere lokale raceways.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100345.html

Previous:
Next:

Car Shows