Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Car Shows og swap møter i Tennessee

Bilentusiaster reiser over hele Tennessee har en rekke bilutstillinger de kan delta. Spesialiserte programmer fokus på spesifikke kategorier og spenner fra militære biler, Corvettes, og Mustangs, til toll og hot rods. Bil aficionados kan jevnlig finne en bil show i de store byene i Nashville, Memphis og Knoxville. Når du går på, ikke glem å sjekke ut bilen tilbehør på skjermen og se noen av de produktdemonstrasjoner. En annen stor attraksjon på noen bilutstillinger er swap møter, hvor du kan finne tilbud på biler deler eller klassiske biler, som folk er ute etter å selge. Bowen Campbell Auto Expo

Sumner Fylke Vintage Vehicle Club arrangerer den årlige Bowen Campbell Auto Expo i Goodlettsville i sommer. Arrangementet inkluderer en swap møtes, en stille auksjon, dør premier og konkurranser. Bilklasser inkluderer Corvette Stock, Mopar Stock, Thunderbird Stock, Chevrolet Modified, sykler, og Antikk traktor. Som i 2010, er inngangsbilletten for alle klasser $ 20, sykler krever en $ 10 gebyr, koste tråbiler $ 10 og at swap møte er 20 dollar.

Bowen Campbell Auto Expo

Moss Wright Park

Goodlettsville, TN 37072

615-824-5690

615-824-1901

sumnercounty-aaca.com

Beech Lake Summer Classic Auto Show

Den årlige Beech Lake Summer Classic Auto Show velkommen biler laget fra 1900 til i dag. Det familievennlige arrangementet inkluderer live underholdning, dør premier og konkurranser. Showet har en swap møtes og klassiske cruise etter hendelsen. Inngangsbilletten er $ 20 for den første bilen og $ 15 for en ekstra bil. Deltakere vil se muskelbiler, veteranbiler, hot rods og tilpassede biler.

Beech Lake Summer Classic Auto Show

Beech Lake Shores

Highway 412

Lexington, 38351 TN

731-225-6025
Nashville International Auto Show

Nashville International Auto Show er en tre-dagers arrangementet avholdes årlig i Nashville Convention Center. Opptakskrav varierer fra $ 4 til $ 8 som i 2010, men barn seks år gamle og under er gratis. Bilen showet viser de nyeste modellene og demonstrerer bil tilbehør og produkter. Tidligere biler på messen inkluderer Volvoer, Lexus, Mustangs og korvetter.

Nashville International Auto Show

Nashville Convention Center

601 Commerce St.

Nashville , TN 37203

615-742-2000

nashvilleconventionctr.com

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100388.html

Previous:
Next:

Car Shows