Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Virksomhetsplanlegging Ideer for Car Shows

Tydeligvis fokus for hvilken som helst bil show er bilene. Foruten selve bilen konkurranse og noen utlodninger, organisere noen aktiviteter som vil oppmuntre deltakerne til å kose seg mens bedømme pågår. Hvis du planlegger spill og underholdning, vil besøkende bli oppfordret til å holde seg rundt, snakke med hverandre og gjøre det en hel dag hendelse. Hvis du organiserer flere aktiviteter, vil folk gjøre det til en vane å besøke din bil show år etter år. Carhops

Millers Dog N Suds Drive-In i Fox Lake, Illinois, organiserer klassisk bil gjestedøgn. Restauranten er kjent for sine carhops. Hvorfor ikke organisere en carhop service for din bil show? Deltakere parkere sine biler i utpekte områder. Servitører og servitriser kommer til biler og ta lånetakerne mat bestillinger. De kan også levere mat og samle inn betaling. Mat servere på rulleskøyter vil bli enda mer representativ for 50-tallet og 60-tallet, noe som stemmer overens pent med bilene utstilt fra disse årene. Du kan også rekruttere lokale restauranter å sette opp boder og serverer mat.
Flea Market

Sugarloaf Mountain Region bil show vertene flere aktiviteter, inkludert et loppemarked. For bilen show, organisere en ransake salg. Deltakerne kan selge nye og brukte bildeler, vintage bilskilt, bil pyntegjenstander, merket design og vedlikehold av verktøy. I tillegg kan leverandørene selge brukerutstyr fra samme epoker som bilene på skjermen. Selgere kan enten beholde overskuddet, eller de kan gå mot en veldedighet av ditt valg.
Music

leie et lokalt band eller flere handlinger som spiller en rekke av musikk fra storband til klassiske rock. Hvis oppsettet av lokalet tillater det, sette opp en provisorisk dansegulvet for deltakerne å nyte. I det minste bør du leie en DJ eller be en frivillig til å stå for musikken for dagen. En lokal radiostasjon kan også være villig til luft musikk live.
Barnas aktiviteter

Oppmuntre hele familier til å delta på bil show ved å organisere aktiviteter for barna. Sett opp bil racing videospill klemmer eller et barn kjører spor med tråbiler. Sett opp et hoppeslott, trampoline, en kake tur eller en fiske messe. Du kan også leie en klovn for å gjøre dyr ballonger, underholdningen for barn eller ansikt malere.
Parade

Organisere en parade med noen av bilene som har kommet inn i showet. Ordne bilene i kronologisk rekkefølge. For hvert tiår representert, for å rekruttere frivillige slitasje kostymer og musikere til å spille låter fra denne perioden. Spør lokale idrettslag, korps, kor og dansere til å delta.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100387.html

Previous:
Next:

Car Shows