Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Corvette Viser i New Jersey

Corvette-elskere i delstaten New Jersey har ikke mye til å se når du søker etter et show som viser Chevrolet sportsbiler. Garden State er full av entusiaster, inkludert eiere som ønsker å vise frem sine hjul og beundrere som kommer for å beundre den Corvette elegante, sporty design fra vintage modellene til nye. Corvette bilen viser trekke publikum i byer og tettsteder over hele New Jersey. Klasse Glass Association

Class Glass Corvette Association har en årlig People 's Choice Corvette Car Show og Fall Swap Meet, vanligvis holdt i oktober hvert år. Arrangementet avholdes normalt i Paramus, New Jersey Garden State Plaza Shopping Mall og omfatter et utvalg av lokal mat og drikke leverandører i tillegg til bilens skjermer. Musikken besørges gjennom tilbud av noen av områdets mest kjente DJs. Som i august 2010, til typiske kostnader delta på arrangementet varierte fra en $ 5 inngangsprisen for de 10 og over (aldre under 10 år er gratis) og en $ 10 gebyr for inngang i folkets valg Car Show. Swap møte parkeringsplasser var $ 20 og inkludert plass tilsvarende to parkeringsplasser.

Class Glass Corvette Association

PO Box 7050

Rochelle Park, 07662 NJ

classglasscorvette.com
All American Corvettes

The All American Corvette Club (AACC), basert i Bergen County, New Jersey, har en rekke bilutstillinger og arrangementer gjennom New Jersey hvert år. Disse viser presentere Corvette og dens historie i amerikansk kultur gjennom årene viser nye og vintage modeller, olabil Corvettes, og modifiserte, tilpassede Corvettes. Som i august 2010, møter All American Corvette Club på den andre og fjerde tirsdagen i hver måned kl 19:30 for å briljere og vise biler. Alle Corvette fans og entusiaster er velkomne, og det koster ingenting å delta.

All American Corvette Club &

PO Box 8063

Paramus, 07653 NJ

allamericancorvetteclub.com

Spirits of 58

Spirits av 58 Corvette Klubben har en årlig Corvette Car Show, vanligvis holdt i Princeton Forrestal Village i Princeton, New Jersey. Corvette Car Show tilbyr en rekke nyere og vintage Corvettes på skjermen samt mat inkludert pizza, kinesisk mat og sub smørbrød levert av en rekke lokale restauranter mot en ekstra kostnad. Hendelsene er tradisjonelt holdes hvert år i midten til slutten av september. Fra august 2010 har ansvaret for å registrere et kjøretøy i Corvette Car Show var $ 15 hvis betalt før showet og $ 20 hvis registrert på utstillingsdagen.

Spirits of 58 Corvette Club &

Princeton Forrestal Village

2 Village Blvd.

Princeton, NJ 08540

609-452-0383

njcarshow.com


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100386.html

Previous:
Next:

Car Shows