Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Car Shows i Milwaukee, Wisconsin

Bil show i Milwaukee-området kommer i alle former og størrelser. Noen er små hendelser satt på av lokale klubber, mens andre er profesjonelt planlagt og holdt i konferansesentre. Noen tilbyr gratis adgang for publikum, men alle har et gebyr for eiere som ønsker å stille ut. Vanligvis vil arrangementet bidra med minst en del av honoraret til en lokal veldedighet. Greater Milwaukee Auto Show

Automobile Dealers Association of Mega Milwaukee setter på Greater Milwaukee Auto Show. Det er en ni-dagers arrangement fra februar til mars på Frontier Airlines Center. Deltakere kan se bilene førstehånds og lære om nye automotive teknologier.
World of Wheels

World of Wheels er en del av Championship Auto Shows tilpasset fremvisning bil serien og er satt på av Manheim Milwaukee Auto auksjoner. Dette showet går av stabelen i Wisconsin Expo Center på State Fair Park i februar. Arrangementet inkluderer paneler, instruksjonsvideoer økter og veldedighet auksjoner. Underholdningen består blant annet konkurranser for utstilte biler, kjendis gjester og levende musikk.
MAVWC Volksfest

Milwaukee-området Volkswagen Club er en ideell organisasjon for Volkswagen-entusiaster. Klubben arrangerer Volksfest i juni som en en-dags bil show på Concours Motors. Entre er gratis for tilskuere, mens registrering for utstillere er $ 10, som i 2011. Alle midler er donert til Barnas Hospital of Wisconsin. Showet inneholder konkurranser for utstilte biler, utlodning, musikk, mat og auksjoner.
Original Memories Car Show

The Original Memories Car Club har en årlig bil show i juli på Scottys Bar & Pizza. Per 2011 kan personer som er interessert i å stille betale $ 8,50 på forhånd og få en gratis T-skjorte eller vente til dagen av showet, og betale 10 dollar. Midlene nytte Barnas Hospital of Wisconsin. Showet inneholder en Best in Show prisen dømt av barn fra Barnas Hospital.
Milwaukee Masterpiece

Milwaukee Masterpiece er en to-dagers bil show holdt i Veterans Park i august med en Klubbdagen på den første dagen og Concours D'Elegance på den andre dagen. The Concours D'Elegance feirer kunst og historie av biler med utstillere fra hele USA og noen fra Europa. Klubbdagen vert for hundrevis av biler fra bil og motorsykkel klubber over hele Midtvesten. Per 2011 er opptak på forhånd for en-dagers pass $ 10, mens to-dagers pass koster 15 dollar. Billetter kjøpt dagen av arrangementet er $ 15 for en dag og $ 20 for begge dager.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100482.html

Previous:
Next:

Car Shows