Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Bilshow i Lakeland, Florida

Med helårs sol og et behagelig klima, er Lakeland, Florida, som ligger i den sentrale regionen av Sunshine State, et flott mål å være vert for et show bil. Byen er, faktisk, viser hjemmet til en av de fremste klassiske bilen i staten, Lake Mirror Classic, et sentrum auto festival som viser veteranbiler. Andre bilen viser er også holdt hele Lakeland området. Lake Mirror Classic

Lake Mirror Classic er den fremste klassiske bilen show holdt i Lakeland, Florida --- og er omtalt som signaturen klassiske bilen hendelsen for den sentrale Florida regionen. Arrangementet har ofte litt mer enn 500 biler og vertene en "best-in-show" konkurranse. Flere klasser av biler er vanligvis vist frem, inkludert biler fra 1920 og 1930, biler produsert i post-verdenskrig (fram til 1966), og muskelbiler. Dette populære arrangementet tiltrekker mer enn 30.000 tilskuere. En årlig begivenhet, varte det fra Oct.15 gjennom den 17 oktober i 2010, og inneholdt omtrent 700 klassiske biler.
Mojo Classic Car Show

Holdt på Mojo er Wings , burgere, og øl å spise etablering, gir Mojo Classic Car Show beskyttere en sjanse til å vise fram sine vintage hjul mens stoppe i for en øl eller en matbit. Iscenesatt på East Memorial Boulevard Mojo parkeringsplassen, er den klassiske bilen show holdt på den første lørdagen i hver måned. Arrangementet er gratis og åpent for publikum, og gjennomsnitt ca 60 showcased biler, fra vintage kryssere til klassiske sportsbiler. Opplyser hendelsen er en tombola for premier, og de topp-tre biler, som stemte på ved de tilstedeværende, får trofeer. Innvendig gir Mojo sine kunder med en rekke tradisjonelle amerikanske fare, som bøtter med vinger og reker, samt daglige Happy Hour spesialiteter.
Lakeland Cruise-In Car Shows

Lakeland Cruise-In Car Shows er en serie av bilen viser holdt i hele Lakeland, Florida, området. De viser holdes på en rekke steder, for eksempel auto store parkeringsplasser. Samlere kan bringe sine biler til utstillingen, og biler fra alle tidsepoker er velkomne. Disse bilen viser også andre attraksjoner, som lotterier og dør premier. Mat og drikke serveres alltid, ofte med lokale spisesteder som hellacious Hot Dogs.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100432.html

Previous:
Next:

Car Shows