Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Volkswagen Bil Hendelser i Arizona

Volkswagen entusiaster elsker å vise frem sine biler og se andre vise frem deres. Mens det er bilen arrangementer for nyere biler, og med dra raser, de fleste VW viser er for klassikerne. Delstaten Arizona har overraskende mange bil klubber og arrangementer dedikert til "dub" --- nytt eller gammelt, fort eller sakte. Bugorama Phoenix

Hver vår, setter Bugorama Kampanjer på en stor VW arrangement i Phoenix, Arizona. Held på Firebird International Raceway, åpner denne heldags arrangement på 7 am og er en skikkelig godbit for Volkswagen elskere. Du kan utforske swap møtes for å finne og utveksle brukt VW deler, og deretter gå se dra løp - med mindre du foretrekker å delta. Tilskuere kan vandre gjennom hundrevis av biler er lagt inn i Show and Shine bil show, som har mange forskjellige kategorier og klasser. Bugorama Phoenix er en morsom dag for alle som setter pris på de unike og utradisjonell aspekter av Volkswagen biler.

Firebird International Raceway

20000 West Maricopa Road

Chandler, AZ 85226

602-268-0200

firebirdraceway.com

Bugorama Kampanjer

PO Box 60873

Sacramento, 95869 CA

800-929-0077

bugorama.com
Jerome Jamboree
< p> I over 20 år har Arizona Bus Club arrangerte Jerome Jamboree - en "VW only" bil-turneringen i Arizona. Faktisk er ikke-VW biler selv ikke tillates gjennom portene. The Bus Club nettstedet refererer til Jamboree som "det største Bus Campout i sitt slag!" Åpenbart disse menneskene er alvorlig om deres Volkswagen. Den Jamboree går vanligvis gjennom en helg i midten av september, og har sakte drar, ventildeksel løp, en chili Cookoff og selv kjæledyr viser. Selvfølgelig er det også bil show, som tilbyr en fest av VWs til øgle. Besøkende kan også nyte levende lokal musikk, deler bytte og konsesjon stands. Portene åpner kl soloppgang, med inntektene fra arrangementet går til lokale veldedige organisasjoner. Du kan også fornye ditt bryllup løfter på "Wedding Chapel," bedømt av en bona fide bryllup liturg.

Arizonabusclub.com
Copperstate Classic

På slutten av 1990-tallet, den Wolfsburg Registry VW Club, sammen med Universal Technical Institute (UTI), startet Copperstate Classic i Avondale, Arizona. Avholdt i februar på UVI, lover dette Volkswagen bil hendelsen mat, musikk og selvfølgelig massevis av biler. Som er vanlig på slike show, kan du forvente noen deler bytte og en rekke leverandører. Innbetaling er donert til ACCEL skole for barn med spesielle behov. Registrerte medlemmer kan kjøpe event billetter online.

Universal Technical Institute

10695 W Pierce gate

Avondale, 85323 AZ

623-734-5097

uti.edu

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100405.html

Previous:
Next:

Car Shows