Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Southern Minnesota Classic Car Shows

Southern Minnesota omfatter alt fra små, sjarmerende byer å travle byer som Minneapolis og St. Paul. Blandet opp i disse varierte landskap er classic car show med din favoritt antikke turer. Disse hendelsene finner sted gjennom hele året, inkludert i vintermånedene. Mens Minneapolis og St. Paul får mange av hendelsene, kan du fortsatt finne bilen viser i små byer også. St. Peter

St. Peter, Minnesota, er sørvest for Minneapolis nær Iowa grensen. Denne byen er hjem til den ordinære Car Show og Swap Meet arrangert av Auto Restorers Club. Denne hendelsen finner vanligvis sted på den tredje søndagen i september på Nicollet County Fairgrounds. Den går fra 8 am til 15:00 Som i 2010, koster det $ 15 per bil for å registrere, og denne avgiften inkluderer opptak for både fører og passasjer. Arrangementet koster $ 5 per person å gå inn i messeområdet. Bedømme foregår hele morgenen, og tildelingene er presentert i ettermiddag. Prisutdelingen, med tre trofeer per klasse, foregår omtrent 15:00 De to hovedklassene er aksjer og modifisert. En swap møte finner også sted under arrangementet, slik at du kan hente opp deler som du trenger for ditt prosjekt bil.
Eurowerks

Eurowerks bil show finner sted på Grain Belt Brewery i Minneapolis, noe som er en stor historisk bygning i sentrum. Du kan registrere bilen i ett av åtte klasser, deriblant 70 og Pre klasse. Denne klassen er for klassisk og antikke biler. Du må registrere deg elektronisk, og det er en grense for hvor mange biler som kan gå inn per kategori. Showet er i hovedsak fokusert på europeiske biler, og det tar vanligvis sted i løpet av juni. Eurowerks er en organisasjon som ble grunnlagt i 2003 av europeiske kjøretøy entusiaster.
World of Wheels

World of Wheels auto show er hostet av O'Reilly Auto Parts på River Centre i downtown St. Paul. Det tar vanligvis sted i løpet av februar, og det går fra fredag ​​til søndag. Som i 2010, kostet generell studiekompetanse billetter $ 13 og $ 5 for barn i alderen 6 til 12. Showet har forskjellige bil begivenheter, inkludert USAs Finest Vis Biler og Drag City USA, som viser vintage racerbiler. Den hendelsen viser også modellbiler i Modelmania Model Car Contest. Forelesninger om fredag, diskutere fremskritt og trender i bransjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100442.html

Previous:
Next:

Car Shows