Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Regler for bedømmelse Car Shows

Hver bil show har sine egne regler for å bedømme, skreddersydd til den type biler på konkurransen. Noen av organisasjonene som holder konkurranser inkluderer hjul Hendelser Styrende Organisasjoner, Oldsmobile Club of America, den Antique Automobile Club of America og International Thunderbird Club. Selv om disse gruppene har spesifikke bedømme standarder, er det grunnleggende regler som følges gjennom de fleste bil show - uavhengig av hvem som er vert. Har riktig legitimasjon

For å kunne dømme på bilutstillinger man må ha de riktige legitimasjon. Vanligvis er de pålagt å være medlemmer av organisasjonen holder bil show. I tillegg må de ha ferdig bedømme skolen og er godkjent av organisasjonens dømme komiteen.
Ingen rørende

Judging bilene ikke involverer å berøre dem. Dommere er ikke lov til å røre bilen og må være veldig forsiktig med å la noen del av deres klær eller person å røre bilen som de helle i for inspeksjon. Hvis de trenger deler åpnet, som dør, panseret eller bagasjerommet, må de be bileieren til å gjøre det for dem. Dommere er ikke tillatt å gå inn i bilen. Enhver kontroll av interiøret må gjøres ved å se gjennom dører og vinduer.
Bruk Score Sheet
p Det er avgjørende dommerne vet hva du leter etter når bedømme bilen viser. Disse inkluderer å vite hvilke deler bør være der og om de må være de originale delene eller ikke. Dommerne skal også dømme i henhold til kategori bilen er i. For eksempel, hvis de er bedømme "Restaurert til Original," de skal dømme basert på hvor nær showroom tilstand bilen er i - utskiftede deler ikke bør få fradrag.

For å hjelpe med å vite hva du skal se etter og for å bedømme, er dommere gitt poengsum ark med å skrive ned og telleapparat sine observasjoner. De fleste reglene sier at dommere bruker poengsum ark når bedømme.
Don'ts

Ved bedømmelsen bilen viser, er dommerne ikke lov til å samhandle med utstilleren mindre å spørre bileieren å åpne døren, bagasjerommet eller andre deler av bilen. De er heller ikke lov til å spise, drikke eller røyke. Hvis de har inngått en bilen på showet, og også bedømme, er de ikke lov til å dømme i samme kategori bilene sine er i.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100356.html

Previous:
Next:

Car Shows