Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Internasjonale bilutstillingen Rules

The International Show Car Association (ISCA) er den myndighet som bestemmer reglene, klassifiseringer og retningslinjer som brukes av utstillere over hele landet. ISCA produserer ikke viser, men i stedet gir et styrende organ for å sikre rettferdighet og marked opprykk. ISCA ble opprettet for nesten 50 år siden med en stolt medlemskap i bilentusiaster og utstillere. Utseende

Alle utstillere og kjøretøyer er utstilt, som sådan, er utstillere forventes å opprettholde et ryddig og rent utseende. Utstillere er forbudt lounging på biler og i utstillingen området.
Farer

Utstillere er ikke tillatt å ha alkoholholdige drikkevarer i utstillingen områder, dermed regnes som en brudd og kan føre utstiller til diskvalifisering. Farlige, ukontrollerbare eller upassende dyr ikke er forbudt i arenaen under viser timer. Utstillere som driver med hensynsløs atferd eller produsere overdreven, unødvendig støy vil ikke bli tolerert.
Viser

Utstillere er pålagt å presentere sine biler og viser i god smak og uten uanstendig eller tankevekkende materialer. Utstillere bør huske på elektriske krav til sine skjermer, arenaer er begrenset til 110-volt strøm. En tre-wire system må brukes oppfyller alle krav til bygningene, inkludert "GFI" enheter. Indikator enheter skal være i 10 av 10 enheter med noe større enn 20 med 20. Skjermer må være fullført og satt opp av åpningen av showet, og kan ikke demonteres før slutten av showet. Alle utstillere må gi sine egne tau og rekkestøtter. "Til Salgs" skilt som vises må oppfylle godkjenning av showets produsent.
Entry

Alle oppføringer må være på messen i minst tre timer før åpning for å være kvalifisert for konkurransen. Sponsing ordninger er underlagt restriksjoner og krav fastsatt av ISCA. Blir
Overnattingssteder

Utstillere ikke lov til å "camp" i bobiler, trailere, eller RVs uten forutgående tillatelse. Enhver utstiller som unnlater å betale sin hotell /motell regninger eller som nekter å betale erstatning til disse rommene vil bli utestengt fra fremtidige ISCA hendelser.
Reise

En utstiller kan motta en kjørelengde refusjon fra ISCA hvis han har reist mer enn 150 miles én måte å delta i showet. Reisepenger beregnes ved å definere avstanden mellom utstiller hjemmeadresse og plasseringen av showet, verifisert av AAA eller CAA diagrammer. Reisepenger må kreves før showets slutt ellers er tapt.
Ansvarsfraskrivelse

International Show Car Association, dets tjenestemenn, showet produsenter, viser formenn og vis personell er ikke ansvarlig for tyveri eller skade på kjøretøy eller vise artikler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100357.html

Previous:
Next:

Car Shows