Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

International Show Car Association Rules

The International Show Car Association er det styrende organ som overvåker GM Performance Parts Vis Car Series. Selv om foreningen ikke produserer direkte noen av messer i denne serien, er de ansvarlige for å implementere og håndheve regler som deltakerne må følge. Dette gir hvert show med evnen til å tilby konkurranser som er rettferdig for alle deltakerne og hyggelig for alle å se. Reglene som viser bilentusiaster overholde har blitt raffinert over 50 år og representerer den mest omfattende utstillingsbil retningslinjer tilgjengelig. Medlemskap kreves

Inntreden i en hendelse som er sanksjonert av International Show Car Association krever utstillere å ha et medlemskap. Det er bare én type medlemskap i foreningen, og det er vanligvis gitt på det tidspunktet en utstiller søknaden er sendt på en ISCA-sanksjonert hendelse. Gebyret for å legge inn arrangementet er $ 50 per hendelse, og er inkluderende av medlemskap behandling. De som vinner toppremien i sin kategori på messen dømme vil motta en gratis gull medlemskap, som gir bilen gratis adgang til alle International Vis Bil Association hendelser for det påfølgende året.
Bedømmelseskriteriene

Standardiserte retningslinjer for å bedømme sørger for at alle biler er dømt rettferdig, og at alle dommere klasse biler på en konsekvent måte. Programmer som er sanksjonert av den internasjonale bilutstillingen Association er dømt basert på fem kriterier. Dette er tilstanden av kroppen og maling jobb; finish på interiøret, den mekaniske soliditeten i motor, understell på bilen, og den generelle renslighet og sikkerhet av bilen. Hvert av kriteriene er gradert i henhold til både kvalitet og det er vanskelig å oppnå den kvaliteten staten.
Automotive Viser

Biler kjennetegnet på bilen viser er ofte utstillingsmonter som midtpunktet i en større skjerm. De fleste bil viser har plassbegrensninger for utstillere, med plass vanligvis blir solgt i trinn som er 10 meter bred. Ha dette i tankene når du utformer din skjerm, slik at nødvendige området ikke går utover den plassen du har blitt tildelt. Husk også å bruke rekkestøtter og fløyel tau for å hindre tilskuere fra å ha direkte tilgang til kjøretøyet.

Displays er dømt like biler er. Det er vanligvis flere skjermer priser gitt på hvert show. Ulike priser er gitt for elektriske og ikke-elektriske skjermer. Enhver skjerm som bruker lys eller elektrisitet er utestengt fra å motta den ikke-elektrisk skjerm award, selv om ingen elektrisitet blir brukt på tidspunktet for bedømmelsen. Dommerne vil se etter godt designede skjermer som er ren og fri for skarpe kanter eller andre farer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100383.html

Previous:
Next:

Car Shows