Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Corvette Bilshow i Arkansas

Chevrolet Corvette ble først bygget i 1953 som motorvognen bransjens første bil med en kropp laget av glassfiber. Det er godt kjent som en høyytelses sportsbil og spesiell Corvette bil viser aktivere eiere for å vise frem sine kjøretøy til andre entusiaster og allmennheten. Arkansas har en rekke Corvette bil viser rundt staten. Eureka Springs Corvette Weekend

Eureka Springs Corvette Weekend finner sted årlig i løpet av den første helgen i oktober i Eureka Springs, Arkansas. Det starter torsdag og avsluttes søndag. Arrangementet startet i 1991 med bare 33 Corvetter fra omkringliggende statene og har vokst til mer enn 1000 Corvetter fra hele landet hvert år. Eureka Springs Chamber of Commerce og en rekke Corvette klubber sponser det. Alle typer Corvettes fra alle år, eiere og modifikasjoner er velkommen til å delta i arrangementet. En rekke hendelser inntreffer hele helgen, inkludert en foto-tur, poker run, drivstofføkonomi løp, seminarer, kortere kurs autocross og eiere 'Choice Car Show. Bilen showet steder Corvettes på skjermen for deltakere til prisen. Eureka Springs Corvette Weekend er en non-profit organisasjon og en av landets tre største årlige ikke-kommersielle Corvette hendelser.
All Corvette Show presentert av Corvettes i Ozarks og Kent Chevrolet

Corvettes of the Ozarks Club parene opp med Kent Chevrolet og presenterer en årlig All Corvette Show i midten av april. Showet startet i 1991 og foregår i Mountain Home, Arkansas. Alle deltakerne får lunsj og Corvette er kategorisert i klasser etter år av modell. Tildeling er gitt for Best of show, folkets valg og største Club Deltakelse. Tildelingen er gitt av Corvettes i Ozarks Club, Kent Chevrolet og Ramada Inn. Korvetter of the Ozarks Club gir deler av sitt overskudd til veldedige organisasjoner i lokalområdet.
Northwest Arkansas Corvette Club Summers End Car Show

The Northwest Arkansas Corvette Club har en årlig Summer End Car Show i slutten av august som sammenfaller med slutten på sommeren. Det begynte i 1996 og er holdt i Rogers eller Mountain Home området. Showet er vanligvis sponset av lokale Chevrolet forhandlere og foregår i løpet av siste fredag ​​og lørdag i august. De fredag ​​hendelser varierer etter år, men kan inkludere en to-timers drivstofføkonomi løp, i eget tempo morsom kjøre og mottak for deltakerne. Selve showet tar vanligvis sted på lørdag, og etterfølges av en awards bankett. Overskuddet fra sommerens slutt Car Show fordel for veldedige organisasjoner i Corvette klubben.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100477.html

Previous:
Next:

Car Shows