Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Lokale Car Shows i Missouri

Car viser er morsomme og spennende opplevelser som gir bilentusiaster en sjanse til å observere unike og attraktive biler som de beundrer eller for å vise fancy biler som de stolt egne. Hvis du bor i Missouri-området og har du en dyp lidenskap for biler, vil Missouri skal holde en rekke bilutstillinger i 2011. Den 51. O 'Reilly Auto Parts World of Wheels

51. årlige O' Reilly Auto Parts World of Wheels er en bil show som vil finne sted på Bartle Hall i Kansas City, Missouri i løpet av helgen 11 februar gjennom 13 februar. The O'Reilly Auto Parts Showet vil inneholde noen av Amerikas fineste hot rods, tilpassede biler og fancy motorsykler, sammen med flere prisbelønte spesiell gjest biler, som for eksempel "Downtown Brown" og "Street'nik Bandit". Prisen for generell studiekompetanse billetter er $ 17 og $ 5 for barn 6 til 12, men du kan spare noen kroner hvis du få billetter tidlig.
Route 54 Cruisers 18th Annual Car Show

på 14 mai på Route 53 Cruisers 18th Annual Car Show finner sted i El Dorado Springs, Missouri. Arrangementet ligger i Church Of God Hellighet Parking Lot, og showet innebærer utlodning, konsesjoner, DJs, og en konkurranse for beste bil på mye med alle aktører som fungerer som dommere. De første, andre og tredje plass biler vil alle motta priser, og bilen som er kåret til "Best of Show" vil motta $ 50 sammen med en pris.
Den 21. Annual Classic Cruisers Bil Vis

21. Annual Classic Cruisers Car Show avholdes på den Knights of Columbus Hall 22. mai og har mange unike klassiske biler. Kun biler bygget før 1992 kan delta i konkurransen, og med 28 bilutstillingsrom klasser, vil tre trofeer for hver klasse og fire spesialitet utmerkelser gis til vinnende biler. Deltakeravgiften er $ 15, og avgiften inkluderer en middag med mat, øl og brus i Knights of Columbus Hall.
River City Cruisers Car Show In The Park

The River City Cruisers Car Show In The Park er holdt i Herman, Missouri den 11. september og har ulike klassiske og tilpassede biler. I konkurransen om beste bilene er det 36 klasser, og tre priser for hver klasse vil bli gitt pluss utmerkelser for separate "Best Of", "Folkets" og "Kvinners Choice" kategorier. Prisen for påmelding er $ 10, men det pigger opp til $ 15 på dagen av showet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100465.html

Previous:
Next:

Car Shows