Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Pittsburgh Bil Cruise

Pittsburgh, er Pennsylvania kjent som "Steel City" på grunn av sin gang fremtredende stålverk og industrielle selskaper. I dag, er at historien om industrialisering og modernisering tydelig i sin bil kultur. Det er mange muligheter for entusiaster å vise frem sine historiske og vintage biler i byen og områdene rundt. Månedlig Cruise

The North Way Christian Community in McCandless, Pennsylvania, like utenfor Pittsburgh, tilbyr en bil cruise hver fredag ​​i løpet av sommeren 05:30-21:30 til Labor Day. En annen type bil er omtalt hver uke, for eksempel, kunne Jeeps og off-road kjøretøyer bli omtalt en uke, kanskje klassiske muskelbiler bli omtalt i neste. Arrangementet er gratis for publikum. The Steel Town Corvette Club, ved 180 Warwick Drive i Pittsburgh, har også en bil cruise den tredje tirsdagen i hver måned. Den plasseringen endres fra måned til måned.
Bilder Årlig Cruise

The Mt. Pleasant Car Cruise på Pittsburgh Frick Park er en 24-årig sommer tradisjon, med mange forskjellige merker og modeller på skjermen. Arrangementet bidrar til å heve penger for lokalsamfunnet, og det er en $ 2 innrømmelse gebyr for alderen 12 og oppover. Toktet, som går 19:00-23:00, funksjoner underholdning, mat, en tombola og en modell bil contest. Bellevue, Pennsylvania har også en årlig bil cruise på Main Street hver mai i Lincoln Avenue Business District 13:00-17:00 Det er ingen inngangsbillett. Mer enn 300 vintage og muskelbiler vises, arrangementet også imot viser sykler. Tilskuere kan nyte gratis iskrem, snacks og spill. DJs fra lokale radiostasjoner sørger for levende underholdning.
Grand Prix

På den tredje helgen i juli, vert Pittsburgh sin Vintage Grand Prix, utstillingsvindu veteranbiler som korvetter og Jaguars, på 7th Avenue og Schenley Park. Den gratis show går fra 9 am lørdag til 18:00 på søndag. Det er også mat, live underholdning, racing og en parade.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100425.html

Previous:
Next:

Car Shows