Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Corvette Bilshow i Destin, Florida

Eiere av Corvettes er en stolt rase, noe som gjenspeiles av de mange Corvette klubber og bil viser som finner sted over hele USA hvert år. Florida vertene allerede mange av disse viser, inkludert noen som er Corvette-eksklusiv. For fastboende og besøkende til Destin, Florida, flere av disse viser foregå midt i byen og områdene rundt. Lekeplass Corvette Club

Playground Corvette Club, som opererer i og rundt Destin, vert periodisk Corvette bilen viser i Florida. Et eksempel på dette er de årlige Vettes for Vets viser holdt i sommer hvert år på Talledega Speedway. Her er Corvette eiere velkommen til å kjøre direkte på denne berømte spor. To økter på fem runder koste $ 100 i 2010. Arrangementet inkluderer også et museum tur og fest natten før på den nærliggende International Motor Sports Hall of Fame. Alle inntektene nytte amerikanske veteraner. Mer informasjon om dette og kommende hendelser finnes på Playground Corvette Club nettside, listet nedenfor. De som ønsker å delta må ha minst en Corvette og må stoppe ved klubbmøter, holdt den første onsdagen i hver måned kl 19:00 på Logans Roadhouse.

Logans Roadhouse

315 Mary Esther Blvd .

Mary Esther, 32569 FL

playgroundcorvetteclub.com
Motorfest

Motorfest er en fire-dagers bil show som tar plass i høst hvert år med fire utstillingsvindu stedene langs stranden. Showet er ikke begrenset til Corvettes. Også velkommen er andre typer biler, motorsykler, vannjet og fly. Corvette eiere, men oppfordres til å delta og vise utholdenhet av disse klassiske og stilige biler. De som ønsker å lære mer om denne hendelsen kan kontakte Destin Commons direkte, som listet nedenfor.

Destin Commons

4300 Legendary Drive, # 200

Destin, FL 32541

850-337-8700

destincommons.com
Panama City Beach Car Show

Hosted av Emerald Coast Corvette klubb, er denne årlige bil show også skreddersydd spesielt for Corvettes. Besøkende fra Circle City Corvettes i Alabama ta turen til Panama City Beach (ligger ca en times kjøring fra Destin) hver vår for å delta i denne daylong hendelsen. Festlighetene begynne med seminarer fra Corvette fagfolk. Arrangementet avsluttes med ettermiddagen bil show, og det er også en gruppe middag og Corvette element auksjon den kvelden. De som ønsker å registrere seg for fremtidige show bør e-post til adressen nedenfor, eller sjekk ut mer informasjon på nettstedet.

Panama City Beach &

17109 Panama City Beach Parkway

Panama City , FL 32413

jehickman@roadrunner.com

circlecitycorvettes.com

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100409.html

Previous:
Next:

Car Shows