Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Bilshow nær Wilkes Barre, PA

Wilkes Barre ligger i nordøstlige Pennsylvania og er bare en kort kjøretur til byen Scranton. Beboere i området tar stolthet i sine biler, de vert for en rekke bil og motorsykkel viser hvert år, vanligvis i løpet av sommermånedene. Den viser at innbyggerne i nordøstlige Pennsylvania for å vise frem og konkurrere med sine gamle og renoverte klassiske biler. Mange av hendelsene også tilby aktiviteter og underholdning for hele familien å nyte. Luzerne County Community College Antique Car Show

Luzerne County Community College Antique Car Show er det nærmeste bil show til byen Wilkes Barre, Pennsylvania. Det skjer omtrent tre miles fra Wilkes Barre på Hovedscenen Campus av høgskolen i byen Nanticoke. Den siste bilen showet fant sted i juni 2010, og ingen datoer i 2011 ennå ikke er planlagt.
British Car og Motor Bike Show

Den britiske Bil og Motor Bike Show henvender til Wilkes Barre og Scranton områdets britiske auto-entusiaster. Den åttende årlige show i juli 2010, ble avholdt i nordøst Scranton lag åtte miles fra Wilkes-Barre. Den siste forestillingen inneholdt nesten 90 forskjellige biler og motorsykler som reiste fra hele Pennsylvania og omliggende stater. Arrangementet tilbudt premier, utlodning og giveaways til både deltakere og tilskuere. Showet vert et bredt utvalg av biler inkludert Austin-Healey, MGA, Triumph, Mini og en 1954 Jaguar XK120, som ble kåret til beste show.
Farsdag Car Show

Farsdag Car Show finner sted på østsiden av Scranton, Pennsylvania, Wilkes lag ni miles fra Barre. Showet holdes rett utenfor Highway 80 ved Nav august Park. Arrangementet er sponset av Villa Capri Cruisers, som er svært aktiv i samfunnet ved hosting en rekke show og festivaler å skaffe penger til lokale veldedige organisasjoner. I juni 2010 tilbød showet en rekke ulike aktiviteter og attraksjoner, inkludert levende musikk, mat leverandører, tombola giveaways og spesielle utmerkelser som gis til de 20 vinnerne.
Reunion Car Show

Reunion Car Show er også holdt på Nav august Park i Scranton, Pennsylvania, og er arrangert av Villa Capri Cruisers. Klubben, som ble dannet i 1993, bruker hendelsen ikke bare som en måte å vise frem områdets beste biler, men også for å få kontakt med gamle venner. Selv om det er fokusert på Villa Capri Cruiser medlemmer, både gamle og nye, er det åpent for publikum. Showet har tradisjonelt foregått i september over Labor Day weekend og krever ingen deltakeravgift for deltakerne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100474.html

Previous:
Next:

Car Shows