Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

California Car Show Events

California arrangerer et stort antall bilutstillingsrom arrangementer hvert år, hvor bilkjøring entusiaster kan komme til å beundre de nyeste modellene og fagmessig konvertert kjøretøy, mens du får råd fra industrien innsidere og kanskje vise frem sine egne biler. Disse viser variere fra store arrangementer med internasjonale bidragsytere til lokale arrangementer på steder som skole felt, og mange oppstå på årlig basis. Grand National Roadster Show
p Dette storstilt arrangement hevder å være en av de lengstlevende i verden, med 2010 showet blir den 62.. Holdt for mye av 2000-tallet i Pomona i Pomona, tilbyr showet deltakerne en mulighet til å undre seg over 500 biler konkurrerer om at årets "Amerikas vakreste Roadster"-tittelen, i tillegg til radene av tilpassede biler på skjermen. Også omtalt under arrangementet er årlige motorsykkel konkurranser, kunst skjermer og utstillinger ser på kulturen i bilen tilpasning.
SPOCOM Super Vis

SPOCOM kjøre arrangementer over staten , og en slik utstilling arrangeres hver juli på Californias Long Beach. Her vil bilkjøring entusiaster har en sjanse til å sjekke ut både amerikanske og import biler - rundt 450-pluss av dem for å være presis - samt nyte den glamorøse damer av SPOCOM Bikini Contest. I tillegg er hvert år en rekke dance team invitert til å ta til gulvet på arrangementet Urban Dance konkurranse.
San Diego International Auto Show

En stor begivenhet holdt i denne californiske byen, høydepunktene i San Diego International Auto Show omfatter både klassiske og uvanlige biler, samt utstillinger dedikert til enkelte gjør, for eksempel 2010 arrangement vertskap for samlinger av Mustangs og VW busser. Bilistene kan også velge å prøvekjøre biler fra produsenter som General Motors eller Ford. Showet har en familie føler for det, med barn under 12 år får gratis inngang på søndag av hendelsen, mens artister og bil-tema videospill boder vil være til stede for å legge til moro for ungdommene.

Highland Avenue Auto Show

Held i Rancho Cucamonga, varer dette viser bare for en enkelt dag, men i den tiden klarer å være vert for rundt 130-pluss biler, samt aktiviteter som spenner fra messeområdet ritt og utlodning til levende musikk og kåringer. Showet bidrar til å samle inn penger til den lokale Highland Avenue Community Church Youth Program. Grunnlagt tilbake i 2005, har showet blitt avholdt årlig siden da.
LA Auto Show

En stor begivenhet basert i Los Angeles, automotive showet er ikke begrenset til bare vise frem bilene, selv om mange av bilene er til stede på arrangementet. I stedet har showet en rekke andre attraksjoner, inkludert en bildesign utfordring, som ser en rekke internasjonale lag som konkurrerer mot hjemmelaget talent å vise frem sine ferdigheter i innovative kjøretøy konstruksjon. Sportslige fagfolk fra verden av racing og utover også delta hvert år for å signere autografer og snakke med fansen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100479.html

Previous:
Next:

Car Shows