Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Hvordan fremme et Show Car

En bil show er en hendelse hvor bil entusiaster samles for å se antikke, klassiske, eller tilpassede biler. Noen fokuserer på en bestemt type bil som muskel biler, mens andre showcase luksusbiler, og noen skjerm kit eller tilpassede biler. Disse viser vanligvis dele ut priser basert på tilstand og egenart, noe som gjør for en interesse konkurranse blant deltakerne. De fleste bil viser er sesongarbeid eller årlig og noen "reise" fra stat til stat. Instruksjoner
en

samle informasjon om bilen viser for eksempel beliggenhet, datoer og klokkeslett. Gå til en kampanjer skriver og lage flyers. Distribuere flygeblad på offentlige parkeringsplasser.
2

annonserer bilen show med bil klubber. Finne lokale bil klubber i ditt område som en Thunderbird klubb, Corvette klubb, eller antikke og klassiske bilen klubber. Sende dem kopier av flygeblad for å distribuere til sine medlemmer.
3

plassere annonser på gratis online annonsering liste tjenester som Craigslist og Backpage. Hvis mulig, få noen som kjenner HTML kode lage en replika av flygeblad som oppslaget.
4

Distribuer flyers til mekanikk og auto body butikker som spesialiserer seg på antikk og klassisk bil reparasjon. Samt eventuelle andre fagpersoner som skinn sete reparasjon og interiør reparasjon.
5

Registrer deg hos en online bil show promotion selskap. Finn online bil show annonsering og kjøpe en forfremmelse pakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100435.html

Previous:
Next:

Car Shows