Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Pennsylvania Bilshow

Gjennom året liker bilentusiaster deltar ulike bilutstillinger og i samspill med andre som deler deres lidenskap. Viser eksisterer for å presentere nye biler, antikviteter, klassikere, individ gjør og biler som har blitt tilpasset modifisert. Pennsylvania spiller vertskap for en rekke bilutstillinger gjennom hele året, noe som gir bilen entusiaster muligheten til å se sine favoritter. World of Wheels

World of Wheels Auto Show er et nasjonalt showet sponset av AutoRama som reiser til mange steder gjennom hele året. Bilentusiaster oppfordres til å skrive inn sine egne biler i showet. Deltakere har mulighet til å vinne en penge premie. Fokuset er på biler som har blitt tilpasset og biler som anses antikke eller klassisk, selv om interessante nyere-modell biler er også akseptert. Som i 2010, er startkontingenten for å bli dømt $ 50 og bidrag må være mottatt 20 dager før datoen for showet. The 2011 World of Wheels Show vil bli avholdt i Pennsylvania 21 til 23 januar.

World of Wheels

David Lawrence Convention Center

1000 Fort Duquesne Blvd.
< p> Pittsburgh, PA 15222

412-565-6000

autorama.com
Northeast Rod og Custom Car Show

Organisert av Full House Motorsports, er Nordøst Rod og Custom Car Show en årlig utstilling laget for bil og motorsykkel eiere til å vise fram sine turer. Showet har tilpassede biler, muskelbiler, street rods, lastebiler, import tunere, viser biler og tilpassede motorsykler. Søknader om å ha en bil kjennetegnet er godkjent på en kontinuerlig basis, og er akseptert inntil maksimal bilen er nådd. Vinnerne i hver kategori mottar pengepremier og flere utmerkelser. Startkontingent er tilgjengelig på forespørsel. Den 2011 Northeast Rod og Custom Car Show vil bli avholdt 25-27 mars på Greater Philadelphia Expo Center på Oaks.

Full House Motorsports, LLC

PO Box 72

Lansdale, PA 19446

215-896-2923

northeastcustomcarshow.com
Cruisin 'til Grant Wishes

Den Cruisin 'til Grant Wishes bil show er sponset av Boyds Bear Country, og Truck Convoy For Wishes, og blir holdt som en fundraiser for Make A Wish foundation. Alle med en bil de er interessert i å inngå konkurranse kan gjøre det for en påmeldingsavgift på $ 10 per 2010. Showet har ingen begrensninger eller krav til typer kjøretøy som kan legges inn i showet. Tre Folks Choice Awards er gitt ut, med vinnere som får utmerkelser og premier. Forfriskninger er tilgjengelig for kjøp, tombola og dør premier blir delt ut under hele arrangementet. Inntektene fra salg av forfriskninger og utlodning, samt startkontingent, vil bli donert til Make A Wish Foundation. Den 2010 Cruisin 'til Grant Wishes Show vil bli avholdt den 23 oktober.

Cruisin' til Grant Wishes

75 Cunningham Road

Gettysburg, PA 17325

866-367-8338

boydsbearcountry.com

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100390.html

Previous:
Next:

Car Shows