Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Car Shows i Pacific Beach, California

Hvis pin-striping, doble eksosrør og ombygd klassikere er noe for deg, har du flaks når det kommer til aktiviteter i og rundt Pacific Beach, California. Kystsamfunnet San Diego gir ikke bare hav strandpromenader og pub kryper, men også er et flott sted å være for enhver bil entusiast. Avhengig av din stil av bil show, er det ingen tvil om en hendelse av interesse i og rundt Pacific Beach hvert år. Lader Steves Wild Rides & Classic Car Showdown

Dette showet har pre-1980 biler, levende musikk, komikere og til og med magikere. Og hvis klassiske biler er ikke nok, inkluderer Charger Steve show også premie lodder og en lokal bikini konkurranse. Høydepunkter i bil show inkluderer berømte filmen kopier, slik som den klassiske DeLorean fra Tilbake til fremtiden. Showet var 15 august i 2010.

Charger Steves Wild Rides & Classic Car Showdown

Garnet Street, Pacific Beach, California

august 15

9 am - 15:00

www.chargersteve.com
Corvette Dreamin 'Annual Car Show

Bare en kort gange fra strandpromenaden i Pacific Beach er Mission Beach, kjent for sin populære brygge og tilgang til nærhet til Mission Bay of San Diego. For sju år på rad, har Mission Beach vert Corvette Dreamin 'bil show, med - du gjettet det - Corvettes. Corvette eiere kan legge inn sine egne kjøretøy for en sjanse til premier og trofeer. Showet var 15. mai i 2010.

Corvette Dreamin 'Annual Car Show

Mission Bay Park, San Diego, California

15. mai

7 am - 15:00

www.corvettesofsandiego.com
San Diego International Auto Show

For de som er villige til å våge kun 10 minutter sør for Pacific Beach, vil San Diego International Auto Show ikke skuffe. Den fire dager lange showet viser konseptbiler, kjøretøy som bruker alternative drivstoff kilder, cutting-edge karosserivarianter og eksotiske og utenlandske biler. Showet var i sin 11. år på San Diego Convention Center i 2010 og var planlagt i 30 Dec. 2010 til 2 januar 2011.

San Diego International Auto Show

San Diego Convention Center

111 West Harbor Drive

San Diego, CA 92101

desember 30 2010 - 2 januar 2011

10 am - 21:00

www.sdautoshow.com

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100384.html

Previous:
Next:

Car Shows