Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Bilshow i York, Pennsylvania

York, viser Pennsylvania bil spenner fra standard klassiske bilen viser til konkurranser for å vise frem den villeste turen. De fleste av disse viser skje i løpet av sommermånedene juni og juli. En avgift for å registrere og vise biler er nødvendig, samt inngangsbilletter til deltakerne på noen hendelser. Muskelbil Madness

muskelbil Madness er i juli arrangement i regi av York Reunion og Nostalgia Nationals og sammenfaller med National Collector Car Vurdering Day. Arrangementet foregår som regel på York Expo Center på York messeområde og markerer siste drag racing konkurranser på York spor. Dette showet har hovedsakelig racerbiler fra 1960 og 1970, men også andre klassiske biler og noen muskelbiler. Andre aktiviteter inkluderer en cruise rundt i byen og leverandører selger bilen merchandise og samleobjekter under hele arrangementet. Awards er gitt til de beste bilene i hver kategori.

York Expo Center

334 Carlisle Avenue

York, 17404 PA

717-848-2596

yorkexpo.com
Kruizin 'Roses and Roads

Denne hendelsen fordeler Make-A-Wish Foundation og Ronald McDonald House veldedige organisasjoner og holdes i juni. Det er åpent for alle modeller og gjør av biler, lastebiler og motorsykler og begynner med en kort forestilling på West Manchester Mall, som ligger i York County. Cruiset går gjennom York County, og ender på Burle Industries, som er i nærheten av elven Susquehanna i Lancaster County. Selve konkurransen starter kl 01:00 på Burle, der deltakerne nyte live underholdning og mat leverandører. Premiene deles ut til de beste bilene i hver kategori. Etter konkurransen, bilene cruise Lancaster County landsbygda. En tauing selskapet følger parade av biler under toktet, i tilfelle av en break-down.

West Manchester Mall

1800 Loucks Road

York, 17408-4610 PA

717-471-1120

kruizintherosesandroads.com

Creatures of the Night

Creatures of the Night Showet har både innenlands og import moderne biler og trekker en årlig samling av ca 300 biler. Entertainment inkluderer en DJ spinne musikk hele natten, dør premier og en tatovering konkurranse. Bil tildelingene er for beste neon, motor, maling, under bygging, stereo-install og best av showet. Arrangementet holdes i juli og er sponset av Art Institute of York.

The Art Institute of York hoteller

1409 Williams Road

York, 17402 PA
< p> 717-755-2300

artinstitutes.edu /york

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100385.html

Previous:
Next:

Car Shows