Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Hvordan Skriv inn Gumball Rally

Startet av Maximillion Cooper i 1999, er den Gumball 3000 Rally en 3000-mile internasjonale stasjon, som dekker Nord-Amerika, Europa, og noen ganger deler av Nord-Afrika og Asia. Ofte sammenlignet med 1970 Burt Reynolds "Cannonball Run"-filmene, viser det rally noen av de mest eksotiske og uvanlige bilene i verden. Tiltrekker kjendiser og sport tall, er Gumball Rally ekstremt selektiv i søknadsprosessen og godtar bare 120 biler hvert år. Instruksjoner
Application Info og Cost
en

Kjøp en original bil. Alle bilentusiaster oppfordres til å søke etter løpet, vil imidlertid bare de mest sjeldne og imponerende kjøretøyer bli invitert til å delta. Deltakende biler kan være enten moderne eller vintage, og siste biler har tatt sportsbiler, luksusbiler og en og annen sjelden-breed bil, for eksempel en Ferrari, Rolls Royce eller vintage Aston Martin. Fordi Gumball Rally som mål å vise frem "det mest spektakulært utvalg av biler som noensinne er bygget," ifølge nettsiden, er ingen kriterier gitt for å velge de 120 utvalgte biler som utvalget varierer hvert år.
2

Besøk Gumball 3000 nettsted for å søke om turen. Søknad om løpet er enkelt, men du må ha bilen og økonomiske midler til å bli valgt ut til å delta. For å få tilgang til programmet, kan du besøke Gumball 3000 Tour hjemmeside (se Ressurser) og finne programmet på høyre side av siden. For å sende inn søknaden, må du skrive inn merke og modell av bilen du har tenkt å kjøre i turen.
3

Factor i kostnadene for løpet. Hvert år kostnaden av turneen svinger avhengig av rute. I 2008 var gebyret $ 120 000 per bil som rally startet i San Francisco og ble avsluttet på 2008-OL i Beijing. Men i 2010 startkontingenten ble redusert til £ 30 000 som ruten gikk fra London til New York. I 2010, det rally implementert et nytt sett med regler som tillater sjåfører å skrive inn enten europeiske eller amerikanske bein for en fast avgift på £ 12.000. Inngangsbilletten inkluderer alle overnattingssteder, måltider og arrangementer for varigheten av rally. Spesielle hendelser inkluderer VIP-fester, banene, og konserter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100427.html

Previous:
Next:

Car Shows