Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Tips for Judging Classic Cars

Car viser er seriøs bedrift, og når trofeer eller kontanter utmerkelser er på linjen, kan det legge press på viser dommerne til å levere en god score. Imidlertid har organisasjoner som Classic Car Club of America forsøkt å gjøre bilen viser dømme mer ensartet ved å skissere konkrete retningslinjer og regler for dommere å følge. Treningsøkter

Mange bil klubber og bilutstillingsrom organisasjoner tilbyr kurs for de som ønsker å være dommere. For eksempel, regionale kapitlene i Classic Car Club of America tilby kurs og tildele dommere titler som dommer i trening, Judge, akkreditert dommer og Master Judge. Besøk med en lokal klubb for å se om den har lignende opplæringsmuligheter.
Scoring ark

Dommere bør bli kjent med scoring ark som brukes for show. Ulike scoring systemer brukes, alt fra hjemmelagde rangering systemer til de som sponset av internasjonale bilutstillingen Association (ICSA). ICSA system tildeler poeng til biler og lastebiler basert på 10 kategorier, inkludert maling jobb, suspensjon system, motor modifikasjoner, hjul og dekk, og en diverse kategori for ekstra poeng. Biler kan tjene 10 poeng i hver kategori for totalt 100 poeng. Andre scoring systemer, slik som den tegnet av Classic Car Club of America, starter på et basisnivå og trekke poeng for slike spørsmål som å ikke starte, ventil støy eller overdreven røyk.

Øve
p Det tar tid å utvikle et kresent øye nødvendig å være en god dommer. Ifølge Cruisin 'Times magazine, for å være en bil show dommer må du forstå ting som hvor mye tid modifikasjoner ta, sjeldenhet av en bestemt bil eller totalt "flyt" av en maling jobb. Magasinet sier at dette kan ta år å lære og krever viser tusenvis av lignende biler å merke små forskjeller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100428.html

Previous:
Next:

Car Shows