Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

En liste over gamle Bilshow i Vermont

Enten for konkurranse eller hobby, gamle bilen viser er rikelig i Vermont. Noen gamle bilen viser i Vermont fokus på et bestemt tema, mens andre rett og slett vise frem så mange modeller som mulig for bil elskere. Sjekk reiseruten for å lære om dans, konkurranser, konserter og andre arrangementer som kan oppstå i løpet av bil show. Antikviteter og Classic Car Show i Stowe
Du vet aldri hva du finner på den gamle bilen loppemarked.

Denne årlige showet skjer i løpet av sommeren i Stowe, Vermont. Nesten 1000 antikke og gamle biler er vist frem. Dette tre-dagers hendelsen har konkurranser, en automotive loppemarked og street dans. Entre for voksne er $ 8 per dag, $ 5 for eldre, og barn under 12 år får gratis inngang. Ring Bob Chase på 802-253-4897 eller 802-253-4579 for mer informasjon.
RAVE Car Show og Flea Market
Tilskuere delta på disse viser å beundre og å kjøpe gamle biler.

Denne årlige showet skjer hver sommer på Fairgrounds i Rutland, Vermont. I tillegg til å være et loppemarked, er denne bilen viser også en hendelse der trofeene deles ut i 28 forskjellige klasser. Denne gamle bil show har også en dans, 50/50 tombola, mat, dør premier og mye mer. Entre er $ 7 per voksen, og barn under 12 år får gratis inngang.
Champlain Valley Exposition Car Show

Denne enorme sommer hendelsen har en gammel bil viser, i tillegg til en rekke andre arrangementer. De som deltar kan forvente horse show, en musikkfestival, et loppemarked, husdyrpark, karuseller for barn og mye mer. Entre er $ 10 for alderen 13 og oppover, $ 5 for alderen 5 til 12 og fri for alderen 4 og under.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100459.html

Previous:
Next:

Car Shows