Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Slik Finn en Automobile Original Window Sticker

Bilforhandlere er pålagt ved lov å legge ved et vindu klistremerke for hver ny bil de selger. Disse klistremerkene, også kjent som Monroney Etiketter, inneholde informasjon som bilens opprinnelige pris, forhandler, standard opsjoner og tilleggsutstyr. Alle bileiere kan ha nytte av å ha det opprinnelige vinduet klistremerket siden det gir nyttig informasjon om bilen. For bilentusiaster, har den opprinnelige vinduet klistremerke eller en nær kopi er spesielt viktig siden dette er en av de første tingene viser ser dommerne etter når du undersøker biler. Du trenger
Din bilens VIN (Vehicle Identification Number)
Bilens bygge ark og forhandleren faktura
Vis flere instruksjoner
en

Gå til forhandleren hvor bilen opprinnelig ble solgt. Giveren kan noen ganger gi deg en kopi av det opprinnelige vinduet klistremerket hvis du oppgir VIN, bevis på eierskap og navnet på den opprinnelige eieren.
2

Kontakt terminalen hvor bilen ble levert til giveren. Firmaet som solgte deg bilen kan være i stand til å gi deg informasjon om porten hvor bilen ble levert. Hvis du har en import bil, er bilens vindu klistremerke behandlet ved havnen hvor det er levert. Noen ganger havnen vil beholde en kopi av klistremerket.
3

Søk online auksjon nettsteder som eBay for originale vinduet klistremerker for bilens merke, modell og år. Dette vil sannsynligvis ikke gi deg med bilens originale vinduet klistremerke, men du kan være heldig og finne noe lignende.
4

Slå opp bilens opprinnelige vinduet klistremerket og skrive ut en kopi av det ved å gå inn på automatisk maker nettside, finne den delen av nettstedet som lar deg slå opp et vindu klistremerke og skrive inn VIN. Dette alternativet er bare tilgjengelig for enkelte bilmerker.
5

Lag et nytt vindu klistremerke. Mange selskaper har spesialisert seg i å lage vindu klistremerker. Disse selskapene kan lage en kopi av bilens opprinnelige vinduet klistremerket hvis du gir dem med bilens bygge ark og forhandleren faktura.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100458.html

Previous:
Next:

Car Shows