Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

South Florida britiske Car Shows

Hvis du er i Sør-Florida og lyden av en britisk motor gjør hjertet synge, sjekk ut noen av de lokale bilen viser for likesinnede entusiaster. South Florida fine klimaet tiltrekker bilentusiaster, noe som gjenspeiles på veier. Områdets bil klubber vert viser med dømt konkurranser for å vise frem det beste av britisk ingeniør og biler på skjermen spenner fra klassikere til cutting-edge. The Blue Anchor

Siden 2009 har Blue Anchor British Car Show tiltrukket alle britiske gjør til Delray Beach og festligheter finner sted utenfor Blue Anchor Pub. Bilen showet er i slutten av oktober, regn eller solskinn. Som i 2010, er gratis adgang og registrering av et kjøretøy koster $ 30 på forhånd eller $ 35 på dagen, med inntektene går mot prins Harrys Charity, Sentebale for Children.

Awards inkluderer "best in class" og "beste in show ". The Blue Anchor Pub, oppført i Zagat fire år på rad og er kjent for sin legendariske spøkelse, serverer ekte britisk mat, importert øl og øl og tilbyr live britisk musikk.

The Blue Anchor British Car Show

The Blue Anchor British Pub &

804 East Atlantic Avenue

Delray Beach, FL 33483

352-223-9888

theblueanchorcarshow.com

Safety Harbor

Tampa Bay Austin-Healey Club har arrangert All-britiske feltet Møt og Autojumble siden 1987. Det bringer britiske biler og bilentusiaster til byen Safety Harbor. Arrangementet er gratis for publikum. Biler delta for tildelinger i 43 forskjellige klasser, blant annet "Diamond in the Rough", "beste racerbil motor lyd", "ordførerens valg" og "best in show."

Arrangementet fordeler Pinellas County Special Olympics og har en stille auksjon og en 50/50 tombola. Som i 2010, koster pre-registrering $ 25 eller $ 35 dagen av arrangementet. De første 150 oppføringer får gratis frokost eller lunsj med registrering.

All-britiske feltet Møt og Autojumble

500 Main St

Safety Harbor, 34695 FL
< p> tbahc.com
Sarasota

Suncoast Jaguar Club holder Dan Ligas Memorial Jag Fest hvert år i begynnelsen av oktober. Alle Jaguars med Jaguar motorer er velkommen til å delta. Jaguar Club av Nord-Amerikas regler brukes til å dømme både Champion Division og Driven divisjon klasser. Som i 2010, inn i en bil for konkurranse koster $ 50 og $ 40 for noen ekstra oppføringer. Inn i en bil bare for skjermen er 25 dollar. Fest er på Helmsley Sandcastle Hotel Lido Key, i Sarasota., Med en etter-showet premieutdeling og middag på Café L'Europe på Saint Armand er Circle, Sarasota. Banketten koster $ 60 per person.

Dan Ligas Memorial Jag Fest

9000 65th Street N

Pinellas Park, 33782 FL

941-408-9527

suncoastjaguarclub.com

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100404.html

Previous:
Next:

Car Shows