Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Lokale Car Shows i Dallas, Texas

Hvis du bor i Dallas-området og anser deg selv en bil entusiast vil du bli glad for å vite at det er flere bil show holdt lokalt. Enten du er en fan av klassiske biler fra 50-tallet eller mer interesserte i muskel biler i dag, det er et show dedikert til dine interesser. Dallas Auto Show

Ligger ved Dallas Convention Center, er den årlige Dallas Auto Show en mulighet for bilentusiaster å se det siste innen design og ideer fra deres favoritt bilprodusenter. Showet gir både handelsmenn og allmennheten med tilgang til en rekke kjøretøy og med sjansen til å møte menneskene bak bilene. Samt kjøretøy utstillinger, er det også står der forbrukerne kan kjøpe modeller av sine favoritt biler, bildeler tilbehør og enda miljøvennlige produkter. De miljøvennlige leverandører er et nytt tillegg til showet, og har blitt lagt til som Dallas Auto Show arrangørene ser på hvordan de kan kompensere for sine karbonutslipp og hjelpe miljøet. Konvensjonen går over fire dager i april hvert år, og har et gjennomsnitt på 30 bilprodusenter stiller.

Dallas Auto Show

2777 Stemmons Freeway

Suite 935
< p> Dallas, TX 75207

(214) 637 0531

dallasautoshow.org
Motorama

Motorama er et show dedikert å stille de fineste samling av North Texas bil foreningen biler. Alt fra klassiske 50-tallet Chevy kabrioleter til Ford biler fra 30-tallet er utstilt her, og forestillingen er en virkelig godbit for klassiske bilentusiaster i alle aldre. Mange av kjøretøyene er utstilt ved regionale auto klubber som Dallas-området Classic Chevys Club og alle kjøretøyene har blitt restaurert til sin opprinnelige showroom tilstand. Arrangementet finner sted i løpet av tre dager hver februar og holdes ved Amon Carter Exhibit Hall i Fort Worth-området. Organisert av Texas Show Car Association showet er et must for alle som lengter etter den gylne æra av bilen.

Motorama

Amon Carter Exhibit Hall

Will Rogers Memorial sentrum

Fort Worth TX 76107

(972) 226 1315

txshowcar.com
97.9 The Beat Custom Car Show

Dette showet startet for seks år siden og er still going strong. En årlig en-dagers arrangement som ble holdt i august i Dallas Convention Center, er showet en del bil show, en del konsert med en line-up av rap stjerner tar til scenen. I messehallen er det en rekke tilpassede biler på skjermen, med alt fra merkelige grafikk til hydrauliske heiser. Selskaper får inn på loven med anerkjente logoer dekorere en rekke av bilene. På kvelden folkemengdene flokk å se noen av dagens største rap stjerner utføre. Dette er et flott show for alle som er interessert i tilpassede biler eller som er fan av hip-hop musikk. Organisert av radiostasjonen, The Beat, er dette et stort fellesskap show som tiltrekker seg tusenvis av mennesker hver sommer.

97.9 The Beat Custom Car Show

13331 Preston Road

Dallas, TX 75240

(972) 331 5400

thebeatdfw.com

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100396.html

Previous:
Next:

Car Shows