Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Car Shows i Westen Michigan

Car viser er et populært arrangement i Michigan. Folk samles for å se sjeldne og dyre biler, og ta del i de mange arrangementer på bilen viser. Det er mange å velge mellom i Michigan, med over 50 forestillinger blir holdt årlig. Enten du har en smak for retro biler, moderne biler eller ønsker å besøke en auksjon, har vestlige Michigan en bil show for deg. Greenville Corvette Club

Greenville Corvette Club arrangerer flere bilen viser gjennom hele året. Årlig i desember holder de et leketøy stasjonen for å skaffe midler og donasjoner for lokale barn veldedighetsorganisasjoner. Dagen markeres med en utstilling av klubbens 44 Corvetter og et besøk fra Santa. Klubben møter også opp en gang i måneden på den første torsdag, for å diskutere kommende arrangementer og alle er velkomne til å delta. 2011-bil show er planlagt til september 10, ifølge CarShowNews.com.
GVSU Car Show

GVSU Car Show er et årlig arrangement som ble startet i 2004 av tre studenter ved Grand Valley State University. Showet ble opprinnelig utviklet for studenter å komme sammen og snakke om sine biler og gjennomføre endringer og reparasjoner på dem. Den viser ble raskt populær, og snart inkludert mat og profesjonell musikk, og konkurranser ble holdt for å se hvilken bil var det beste. Showet trekker folk fra området rundt Allendale, Michigan. Showet er alltid på jakt etter frivillige til å bidra til å organisere den årlige begivenheten og potensielle frivillige kan kontakte arrangørene gjennom showet nettstedet.
Kalamazoo Classic Car Show

Kalamazoo, som ligger vest i Michigan, arrangerer en årlig classic car show der besøkende kan skrive inn sine biler inn et dommerpanel konkurranse. Biler er dømt på flere kategorier, blant annet generelle kvaliteten på merke, favoritt barnas valg og folkets valg. Prisene deles ut til vinnerne, sammen med et sertifikat av prestasjon. Inngangsbilletten til bil show og penger hevet gjennom boder, utlodning og spill er donert til lokale veldedige organisasjoner. I 2010 ble $ 817 hevet for Kairos bolig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100468.html

Previous:
Next:

Car Shows