Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Bil Hendelser i England

Bil arrangementer finner sted i hele England året rundt. Klassiske bilen viser er populære i sommermånedene, og mange tar sted på staselige boliger og naturskjønne steder. Silverstone rase krets vert Formula One World Championship, mens FIA European Drag Racing Championships holdes på Santa Pod Raceway. American classic car entusiaster vert årlige arrangementer over hele landet, og den britiske Automobile Racing Club har jevnlige hendelser på Thruxton og Harewood banene. Silverstone Circuit

Silverstone Circuit er i det sentrale England, ca 90 minutter nord for London og 60 minutter sør for Birmingham. Racerbanen vert årlig den britiske delen av Formula One World Championship, vanligvis i juli. Billetter til arrangementet kan bestilles gjennom offisielle nettside med en rabatt på 20 prosent, per september 2010. Camping for hendelsen er tilgjengelig i den tilstøtende camping området for tre-dagers billett holdere bare. Langs sporet underholdning på tidligere utgaver av arrangementet har inkludert en post-race fest, luft skjermer ved de røde pilene og Red Devils Parachute skjerm lag, underholdning soner og F1 Trade Mall. Mat er tilgjengelig på Revolution Bistro, som serverer tradisjonell, lokale fare.

Silverstone Circuit

Towcester

Northamptonshire, NN12 8TN

Storbritannia

011-44-8443728200

silverstone.co.uk
Solent Renegades Summer Car Show

Solent Renegades arrangerer en årlig begivenhet i Hampshire, med viser av klassiske, amerikanske, hot-rods og tilpassede biler. Offentlig oppføring er gratis, og arrangementet er vanligvis holdt på en dag i august. Bilen Klubben har regelmessige møter to ganger i måneden og deltar bil hendelser i det sørlige England.

Solent Renegades Car Club &

Fort Nelson billetter

Portsdown Hill Road

Fareham, PO17 6AN

Storbritannia |

011-44-7759032965

solent-renegades.co.uk
i Santa Pod Raceway

i Santa Pod Raceway ligger på grensen til Northamptonshire og Bedfordshire. Løpet kretsen arrangerer European Drag Racing og har over 50 arrangementer i løpet av rase sesongen fra januar til november. Årlige hendelser inkluderer klassiske bil hendelser, modifisert bil viser blant annet Fast Show, Bug Jam med VW Beetle og Big Bang med VW bobiler og busser, de JapShows med japanske ytelse biler, og spesialist hendelser, inkludert Ytelse Vauxhall Show, Classic Ford show, Monster Truck Nationals and Run Hva Ya brung, der sjåførene kan ta sine egne biler på racerbanen. Billetter til arrangementer kan kjøpes over telefon eller via den offisielle nettsiden.

Santa Pod

Airfield Road

Podington

Wellingborough
< p> Northants, NN29 7XA

Storbritannia |

011-44-1234782828

santapod.co.uk
Beaulieu

Beaulieu er et staselig hjem i New Forest, Hampshire, og er en av Storbritannias National Parks. Lokalet er omgitt av 22 hektar med møte og er hjem til National Motor Museum, historiske Beaulieu Abbey og Palace House, som er hjemmet til Montagu familien. Faste årlige arrangementer inkluderer Lastebiler og tropper vise i løpet av mai. Hundrevis av britiske og amerikanske militære kjøretøyer, fra fortid og nåtid, er utstilt, sammen med med en visning av Viscount Montgomery Alamein kampanje og leverandører som selger militær-inspirerte elementer. Mini Cooper Registrer Rally arrangeres i juni, med skjermer som strekker seg fra 1961 Coopers opp til den siste nye Mini Cooper Works. Den første Classic and Sports Car Rally sponset arrangementet ble arrangert på Beaulieu i 2010. Bil hendelser er vertskap på Beaulieu gjennom hele året.

Beaulieu Enterprises Ltd

John Montagu Building

Beaulieu

Brockenhurst

Hampshire, SO42 7ZN

Storbritannia |

011-44-1590614614

beaulieu.co.uk

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100422.html

Previous:
Next:

Car Shows