Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Muscle Car Shows i Minnesota

Som den 12. største staten i USA, har Minnesota rikelig med plass til å streife. Sin ville natur synes å legemliggjøre ånden av muskel bil, en rimelig priset, amerikansk-laget to-dørs med bakhjulsdrift --- utstyrt med en muskuløs V8-motor. Den muskelen bilen er en standard modell, trimmet opp i "høy ytelse," ifølge Muscle Car Club. Staten er hjemmet til dusinvis av muskel bil viser. Anoka Classic Car Show

Anoka Classic Car Show arrangeres hver september i Anoka County Fairgrounds. Mer enn 1000 classic og muskel viser biler, fra 1978 eller eldre, konvergerer på Anoka, Minnesota, messeområdet. Showet er familievennlig og har mat, levende musikk, øl hager og mer, ifølge vise arrangørene. Det er også dør premier og en hovedpremie for årets "Feature Car of the Year". Festivaldeltakere får stemme med stemmesedler som tilbys på foran porten. Pr. høsten 2010, var opptak $ 7 per vise bilen, eller $ 5 med en ikke-bedervelige matvarer donasjon. Tilskuere og de med sesongkort få gratis. Showet fortsetter nytte flere lokale veldedige organisasjoner.

Anoka Classic Car Show

Anoka City Hall

2015 First Ave. N.

Anoka, 55303-2270 MN

763-576-2700

annokaclassiccarshow.org
Lone Eagle Car Show

Lone Eagle Car show i Little Falls, Minnesota, arrangeres hver september i Little Falls-Morrison County messeområde i Little Falls. Festivalen, som viste 36 i 2010, har klassiske og muskel biler, så vel som gamle bildeler, samleobjekter og antikviteter. Deltakerne stemme på den beste av 33 klasser, mens de offentlige stemmer for "Folkets valg." Showet, som holdes regn eller solskinn, er arrangert av Lone Eagle Auto Club. Opptak fra og med høsten 2010 var $ 5, med barn yngre enn 12 og eldre 65 år og eldre gratis. The $ 10 vis bil oppføring dekker sjåføren og en passasjer. Det finnes over natten campingplasser for $ 15 i natt. Minnesota "største to-dagers utendørs håndverket rettferdig" finner sted samme helg, i sentrum av Little Falls, ifølge arrangørene. En gratis buss går til sentrum søndag.

Lone Eagle Auto Club &

PO Boks 14

Little Falls, MN 56345

loneeagleautoclub.com
Årlig KJM Cruise

Kenny Johnson Memorial Car Show ble opprettet i 2008 for å hedre grunnleggeren avdøde onkel, Kenny Johnson. Den uformelle cruise-in holdes i Becker, Minnesota, hver august starter på Becker Baptist Church. Toktet er sponset av gruppen, Minnesota Muscle Cars, Hot Rods og Cruisers, og er åpen for alle. "Hvis du ikke har noe kult å kjøre, ta ut at minivan. Jo mer jo bedre", klubben sier på sin hjemmeside.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100413.html

Previous:
Next:

Car Shows