Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Hvordan vinne Car Shows

Car viser er et populært forum for bilentusiaster som liker å vise fram sine "stolthet og glede". Bil viser har utviklet seg fra visning av historiske biler fra 1950 og 1960 at folk har restaurert til sin opprinnelige utseende. Modern-day bil viser også levere mat til bil buffs med interesse for nyere modeller, og de er en morsom måte å møte andre mennesker som deler din interesse for biler. Du kan vinne en bil show hvis du tar de riktige skritt for å gjøre bilen din en prisvinner. Instruksjoner
rengjøre bilen
en

Rydd opp og støvsuge interiøret i bilen din. Fjern eventuelle rot og søppel fra bilen og bagasjerommet. Ta ut gulvmatter, vakuum dem og sett dem til side. Støvsuge resten av interiøret, inkludert gulvbordene og seter. Plasser gulvmatter tilbake i bilen etter støvsugingen.
2

Rengjør under panseret. Dette er en nødvendighet hvis du har tenkt på å forlate panseret åpent under bilen show. Mange deltakere på bilutstillinger vil se under panseret på bilen din. Sørg for at det er rent og fri for så mye fett som mulig. Dette kan være en av de mest tidkrevende delene av renseprosessen.
3

Rengjør hjulet brønner i bilen din. Rengjør understell så mye du kan. Avhengig av hvilken type bil vise deg delta, vil dommerne være å se på disse områdene, og noen ganger svært grundig. Dette vil også være en svært tidkrevende oppgave.
4

Vask bilen dagen før eller dagen av bilen show. Du kan ta det til en bilvask for å fjerne det meste av skitt. Vær oppmerksom på at enkelte bilvask kan være grov, så velg med omhu hvis du velger å bruke en. Du kan også vaske bilen selv. Bruk en såpe som er laget spesielt for biler. Sørg for å rengjøre innsiden av bilen dører. Hvis du har krom felger på bilen din, kan du bruke en spesiell krom renere /poleringsmaskin. Dette vil i stor grad forbedre utseendet på dine felger og hele bilen.
5

Innvendig rengjøring av bilen. Du kan bruke polering kluter, for eksempel Armor All, for å gjøre dashbordet glans. Rengjør alle vinduene, fjerne smuss og fingeravtrykk. Sørg for at du rengjør striper også. Hvis bilen er vist i direkte sollys, vil striper og andre merker være veldig synlig.
Day Of
6

Møt tidlig til bilen show. Dette vil bidra til å sikre at du får en god plass å parkere bilen. Et sted i nærheten av å dømme messe er ideelt. Du bør også ta ekstra tid på detaljer bilen igjen og rense eventuelle rester det opprettholdes fra reise. Registrer din bilen på showet så snart du kan, slik at du ikke glemmer å gjøre det.
7

Fullfør sluttrengjøring før dommerne inspisere bilen. Hvis du fremdeles sette på den siste finpussen, kan det forstyrre bedømme prosessen.
8

Vær forberedt på dommernes inspeksjon. Bli begeistret når de besøker og svare på eventuelle spørsmål de har. Ha kunnskap om bilen din, hvis de ikke forstår noe om bilen din, vil svaret hjelpe sine beslutningsprosesser. Nøkkelen til å vinne en bil show som betaler oppmerksomhet til detaljer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100360.html

Previous:
Next:

Car Shows