Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Om Classic Car Shows

Den klassiske bilen hobby er en flott måte å få kontakt med folk, bevare et stykke historie og nyte den flotte naturen. Det finnes mange forskjellige typer bil show, alt fra uformelle sammenkomster til formelle nasjonale begivenheter. For bilentusiaster, er den klassiske bilen hobby så mye om å møte mennesker med samme interesser som det er om å nyte bilene. Møtende Viser

Du trenger ikke å eie en klassisk bil for å delta på en bil show. Besøkende er alltid velkomne, og det er sjelden en avgift for å se bilene. Mange samfunnet festivaler inkluderer bilen viser. Før et show, bileiere tilbringer mye tid og energi rengjøring og detaljering sine biler.
Cruise-Ins

Cruise-ins er uformelle sammenkomster av bilentusiaster som vanligvis finner sted på en vanlig dag og tid. Dette er ofte så enkelt som bileiere planlegging for å møte opp på en parkeringsplass for å vise og vise hverandres biler. Det er ingen avgift for å delta i en cruise-in.
Car Club Viser

fleste lokale bil klubber organiserer minst en stor bil viser hvert år. Eiere vanligvis betale en avgift for å delta bilene sine. Disse viser noen ganger omfatte trofeer, dør premier og utlodning. De fleste programmer har en DJ som spiller oldies musikk.
National Meets

Større bil klubber, deriblant Oldsmobile Club of America, møter vert nasjonalt som varer i flere dager. Avstikkere til museer og andre attraksjoner er tilgjengelige mot tilleggsavgifter. Disse viser vanligvis inkluderer prestisjetunge priser presentert av ekspert dommere.
Fordeler

Bil viser at mennesker med samme interesser å samle sammen og beundre hverandres biler. De som ønsker å kjøpe biler eller de som søker informasjon om gjenoppretting av klassiske biler vil finne mange verdifulle ressurser på bilen viser.
Etikette

Det anses uhensiktsmessig å berøre et annet persons bil uten tillatelse. Sykler eller rulleskøyter er ikke tillatt nær biler for å unngå utilsiktede bulker eller riper.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100349.html

Previous:
Next: No

Car Shows