Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Guide til Hosting Car Shows

Avhengig av hvilken type bil vis du skal arrangere og de aktivitetene du planlegger å inkludere, hosting en bil show kan være relativt enkel eller ganske involvert. Uansett hva slags bil viser Ønsker du å være vert, må du bestemme hva slags biler du vil vise, hvor showet finner sted, hvem du ønsker å hjelpe deg og hva du skal gjøre på messen . Typer

Først må du bestemme på hvilken type bil viser Ønsker du å holde. Noen bil viser velkommen allmennheten å vise sine biler, mens andre invitere enkelte bilforhandlere eksklusivt. Hvis du bestemmer deg for å invitere bare forhandlere, kan du lage en liste over forhandlere som selger de typer biler du vil vise og sende invitasjon brev til bare de forhandlere.
P Det er uendelige antall temaer som bilen viser kan har, inkludert antikke biler, modifiserte biler og urestaurert biler. Når du har plukket en type bil show, må du annonsere så mye som mulig, både for å få deltakerne i showet og for å få publikum til å komme og se på bilene du viser.


Venue

Du trenger en arena for å holde bilen show. Du bør sjekke med spillestedet for å se om du trenger å fylle ut noen papirer eller om det er noen spesielle regler eller restriksjoner eller tillatelser som du kanskje trenger å få. Hvis lokalet er lite, vil du sannsynligvis trenger å begrense antall biler du kan vise. Hvis dette er tilfelle, mener at parkeringsplasser er ca 10 fot med 20 fot, slik at du kan måle plass til å finne ut hvor mange biler du kan tillate.

Husk at i tillegg til plass for bilene du ' re viser, trenger du plass til leverandørens tabeller og folk til å gå rundt, og du vil også ha tilgang til strømuttak, skjøteledninger eller høyttalersystemer for å kjøre showet effektivt. Du vil også være lurt å sjekke med åstedet for å se om det vil være bad, søppel eller andre fasiliteter tilgjengelig.

Arbeid med spillested og menneskene som er involvert i showet for å etablere regler for dagen, som for eksempel hvor nære mennesker kan komme til bilene, om det blir mat og drikke tillates, hvor lenge showet vil vare, etc., og legge reglene i lokalet.

Personell

Hosting en bil show er en veldig stor jobb, og du vil ønske å rekruttere noen frivillige til å hjelpe deg. Oppgaver som du kanskje vil tilordne til frivillige dagen av showet inkluderer nettstedet satt opp og rydde opp, sjekker inn biler, gå dem til sine parkeringsplasser, dirigere trafikk og lage kunngjøringer.
Aktiviteter

Du kan velge å inkludere aktiviteter i din bil show, for eksempel stemme på beste bilen i flere klasser. Uansett aktiviteter du inkluderer, sørg for at du har tilstrekkelige forsyninger som stemmeberettigede ark, tjenester og priser. Mange bilen viser gi ut trofeer til eierne av de beste bilene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100365.html

Previous:
Next:

Car Shows