Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Central Illinois Bilshow

Central Illinois er hjem til noen av de større bil show i staten. Noen er rettet mot entusiaster, og noen er laget for å gi bileiere en sjanse til å møte og svarer. Atter andre er laget for å hjelpe bilforhandlere vise frem sine nyeste modeller. Blandingen gir noe for nesten alle som er interessert i biler, og noen viser tilby noe for hele familien. Central Illinois Auto Show

auto show feirer sitt 21. år i 2010. Dette er en ny bil show som foregår på Peoria Civic Center. The 2009 Showet inneholdt 37 forhandlere som viser mer enn 300 biler fra 31 forskjellige produsenter. Showet gir en mulighet til å se de nyeste kjøretøyene for å treffe markedet. Arrangementet er en multi-dagers affære. Datoene for 2010 var 8 til 11 april. Inngangsbilletten var $ 5 for voksne.
Corvette Funfest

Hvert år arrangerer Mid-America Motorworks i Effingham landets største Corvette show. 2010-vis ble planlagt for 17 til 19 september. Corvette Funfest samler Corvette-elskere og bileiere fra hele USA. Arrangementet tilbyr levende musikk og en mammut visning av både nye og gamle Korvetten. En Corvette Auksjonen er inkludert i festlighetene. Corvette eiere også konkurrere i Eksos Wars, som sammenligner kraften av sine motorer i to forskjellige klasser. Corvette samleobjekter og ettermarkedet Corvette deler er tilgjengelig i løpet av multi-dagers utstilling, som har mer enn 500 Corvetter. Hver juni Mid-America Motorworks arrangerer en Volkswagen Funfest som ligner på Corvette Funfest med unntak av bryteren fra Chevy makt rides til den europeiske økonomien biler.
Route 66 Mother Road Festival

niende årlige Mother Road Festival var planlagt for 24 til 26 september i 2010. Den tre dager lange arrangementet finner sted i sentrum av Springfield mellom Washington og Capitol gatene. Den har mer enn 1000 biler og mer enn 80.000 tilskuere. Deltakerne konkurrerer i bilen viser, klassisk bil auksjoner og antall gjestedøgn om Route 66, den historiske veien som starter i Chicago og ender i Los Angeles. Arrangementet har også musikk og andre gratis underholdning. Bilen Showet inkluderer mer enn 40 klasser av tildelinger med sertifisert nasjonale bedømme. For mer informasjon, besøk Route66Fest.com eller ring (866) 783-6645.
Central Illinois Cruisers

Denne bilen klubb deltar i flere Central Illinois bil viser og vedlikeholder en liste på sin hjemmeside, CentralIllinoisCruises.com, av ulike kommende bilen viser. For 2010 viser det en april 3 bil show i East Peoria. Dette showet er den 26. årlige Nostalgisk Innendørs Invitational Auto Show. De fleste av forestillingene som er oppført er i East Peoria-området, som er der organisasjonens bly medlemmer befinner seg.
Decaturs Cruisin 'Downtown Car Show

juli hvert år, dette bil show i Decatur tiltrekker 500 av de beste klassiske biler. Bilen showet er en single-dagers arrangement som er rettet mot familie underholdning med levende musikk og mat leverandører tilgjengelig hele dagen.
Vermilion River Car Show

I Øst Central Illinois, få bilen viser er like populær som den Vermilion River Car Show og Swap Meet. Arrangementet feirer sitt 48nde år i 2010. Bilen showet er planlagt for 18 september. Det er holdt i Ellsworth Park i forbindelse med Vermilion River Festival. Showet inneholder stenger, skikker, lager og restaurerte biler og lastebiler i 15 forskjellige klasser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100363.html

Previous:
Next:

Car Shows