Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Classic Car Shows i Central Florida

Klassiske bilen viser er utbredt over hele delstaten Florida, og hvorfor ikke? Kombinasjonen av en vakker bil, mye sol, kan beundrere massevis og andre entusiaster opprette en hendelse fylt av minner. Casual cruise-ins skje ofte med bil elskere komme sammen for en ettermiddag å dele en gjensidig kjærlighet og vise frem sin tur. Jo større fullverdige bilen viser en tendens til å vokse ut av de mindre hendelsene. Ofte inntektene fra hendelsene brukes til stipend eller til å finansiere en lokal organisasjon. St. Petersburg Yacht Club

St. Petersburg Yacht Club arrangerer sin årlige Vintage Motor Classic i november. Arrangementet er åpent for 1979 eller eldre veteranbiler, lastebiler, motorsykler og båter. Touting seg selv som «den mest prestisjetunge showet på vestkysten av Florida," showet ble opprinnelig startet for medlemmene til å vise fram sine stilige ritt og åpnet dørene for publikum for første gang i 2003. Innlegg må ankomme mellom 8 am og 10:30 og skriv på Straub Park på First Street. Showet timer er 10:30-15:00 Trofeer og premier deles ut. Det vil være drinker, mat og musikk. Sponsing er tilgjengelig for interesserte parter.

St. Petersburg Yacht Club11 Central Ave.St. Petersburg, FL 33701727-822-3873spyc.org/classic
Venice Florida Region Antique Automobile Club of America

The Venice Florida Region Antique Automobile Club of America arrangerer sin årlige bil show i oktober. Arrangementet er åpent for klassikere, hot rods, motorsykler, street rods, lastebiler, kopier og interesseorganisasjoner kjøretøy. Det er blitt holdt i Centennial Park i sentrum av Venezia siden 1987. Trofeer, dash plaketter, viser T-skjorter og dør premier deles ut. Inntektene fra showet er gitt som stipend til lokale kvalifiserte high school seniorer til å hjelpe med college utgifter. Sponsing er tilgjengelig for interesserte parter.

Venice Florida Region AACAP.O. Box 1064Venice, FL 34284941-493-3780veniceaaca.com
Jans Cruiz-in Antique og Classic Car Show

Jans Cruiz-in Antique og Classic Car Show holdes ukentlig på tirsdager i New Port Richey, Florida 05:30-20:30 på Prime Time Restaurant. Viser er ikke vert i juli måned på grunn av sommervarmen. Alle collectible biler er velkomne. Kontanter tegninger og 50-50 utlodning blir holdt, og dør premier, plaketter og trofeer blir tildelt. Det er underholdning og musikk, samt en 20 prosent rabatt fra restauranten til deltakere. Innsamlede midler går direkte til kvinner og barns misbruk senter Safe House. Jans Cruiz-in vert også flere mer antikke og klassiske bilen viser gjennom hele året. Flyers og relevant informasjon er gitt på det ukentlige arrangementet.

Prime Time Restaurant11408 Highway 19Port Richey 34668727-869-9707janscruizin.com

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100373.html

Previous:
Next:

Car Shows