Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Classic Car Shows i Fresno, California

The stil og karakter av den klassiske bilen alltid tiltrekker seg oppmerksomhet. Kjører nedover veien, er det vanskelig å ignorere en skinnende krom-trimmet skjønnhet som det går av. Fresno området vert noen flotte klassiske bilen viser for den gamle bilen lover. Enten du er interessert i en liten utstilling på en parkeringsplass eller et show av enorme proporsjoner, har Fresno området noe å tilby. Polk Elementary Car Show

Polk Elementary har en årlig bil show på vårparten, som er sponset av PTA. Dette showet er både for klassisk og tilpassede biler og koster $ 25 å oppgi din bil. Hvis du på forhånd registrere kjøretøyet, får du en gratis t-skjorte og dash plakk. Studentene får i gratis sammen med sine familier. Sammen med showet, det er spill for barna å leke og mat boder. The underholdning inkluderer et talent show og levende musikk. Alle inntektene fra denne bilen showet gå mot skolens forbedring fond for å hjelpe dem å kjøpe nødvendig utstyr og forsyninger.

Polk Elementary School

2195 N. Polk

Fresno, CA 93722

559-274-9780
Belmont Concours d'Eleganza

Hver juni Belmont Country Club i Fresno arrangerer The Belmont Concours d "Eleganza . Arrangementet starter på en lørdag ettermiddag. Alle deltakerne møtes på Fig Garden Village for å vise frem sine kjøretøy for publikum. Da sjåførene tar sine kjøretøy over til Belmont Country Club der de møtes for Gala Dinner Party. Denne gallamiddag er reservert for Deltakere, sponsorer og utvalgte gjester. Partiet har et moteshow, live musikk og en stille auksjon. Midlene fra stille auksjon gå til Terry hus, et hjem for familiene til pasienter som bor på i Fellesskapet Medical Center. Terrys Huset har en sjanse for familier å nyte et måltid, en dusj og en seng. På søndag, showet er åpent for publikum, bilene dømt og trofeer presenteres.

Belmont Country Club &

8253 E. Belmont Ave

Fresno, CA 93727

559-251-5078
Blackie Gejeian er Fresno Autorama

p Dette er en årlig tre-dagers arrangement holdt i Fresno Convention Center. I over 50 år har Blackie Gejeian satt sammen et fantastisk show av klassiske viser biler, hot rods og tilpassede kjøretøyer. Dette er et stort show, stretching ut over 77 000 kvadratmeter. Gejeian handpicks hver av bilene i at delta i forestillingene. Biler er valgt fra hele USA. Siden bare de invitert av Gejeian kan delta ingenting, men de fineste bilene ender opp på Autorama. Hans show betaler spesiell oppmerksomhet til tilpasset bil designere og utpeker en som "Builder of the Year." Dette er et fantastisk show for enhver bil lover å nyte. Ta med hele familien ut for en dag med moro og spenning.

Fresno Convention Center

700 'M' gate

Fresno, CA 93721

559-445-8200

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100392.html

Previous:
Next:

Car Shows