Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Bilshow i Triad området i Nord-Carolina

The Triad området i North Carolina var en gang en samling av små byer, drevet av jordbruk og sluttet etter noen motorveier. Biler og lastebiler var konge, avgjørende for transport av avlinger og få folk sammen for sosial functions.Today, er Triad området North Carolina rundt Greensboro, High Point og Winston-Salem. Med 1,6 millioner innbyggere i 2000, var det en av de største kombinerte byområder i Sørøst. Dens innbyggere fortsatt betale hyllest, men til biler med flere området viser for tilpasset, klassisk, hot rod og muskelbiler. The Triad Chevy Club Annual Car Show

Triad Chevy Club feiret sin 16. årlige bil show i august 2010, på Greensboro County Park. Det er åpent for alle biler og lastebiler av alle merke og år. Du vil også finne auto leverandører og mat for salg.

Bilen inngang er $ 20 på dagen av arrangementet, men opptak er gratis å tilskuere, som av sommeren 2010. Bedømme starter på formiddagen dagen av festivalen, med mer enn 100 trofeer presentert. Gjør en oppføring samt for en tegning for premier og kontanter. Arrangementet er co-sponset av Triad Chevy Club, Greensboro Parks and Recreation Department, og Goodguys Rod og Custom. Inntektene går til en veldedig organisasjon eller kommunal prosjekt.

Triad Chevy Club &

4818 Tumbleweed Drive

Greensboro, NC 27407

336-373-3648

dougseawellperformance.com
Shriners Winter Volksfest

Volksfest er en årlig Volkswagen show holdt i januar på Greensboro Coliseum. Det er en innendørs, all-Volkswagen show og swap møtes, ifølge arrangørene.
P Det er en post-i registrering, eller en $ 40 dagers-registrering, i 2010. Tilskuere betale $ 15 for en dag, eller $ 20 for to dager.

Arrangementet holdes i forbindelse med byens Hot Rod og Drag Racing Expo, som i seg selv trekker 10 000 tilskuere. Hagen har rides, mat, leverandører og hundrevis av biler å beundre. Vis inntektene går til fordel for veldedighet.

Shriners Winter Volksfest

K & L Motorsports

Greensboro Coliseum

1921 W. Lee St.
< p> Greensboro, 27403 NC

919-616-2183, 919-616-1039

kandlmotorsports.com
Kruzin for Kids

Kruzin for Kids er en årlig nytte bil show i august, holdt i High Point, North Carolina. Inntektene går til Frelsesarmeen Boys and Girls Club of High Point.

Showet starter med en "full ut, gammeldags Main Street dra" av High Point, ifølge arrangørene, med "alle invitert til byen å vise fram sin tur, opp og ned Main Street ", ifølge en hendelse nettstedet. Arrangementet har et band og forfriskninger, samt en åpen bil show.

Kruzin for Kids

336-847-2964

importsnc.com


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100417.html

Previous:
Next:

Car Shows