Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Ideer for Car Show Events

Bilentusiaster er lidenskapelig om sine kjøretøy og det viser gjennom hardt arbeid og tid brukt styrke dem. Bilutstillingsrom hendelser er en flott måte å vise frem at lidenskap og arbeid, slik at allmennheten å se et utvalg av unike biler, og setter pris på tanken og kreativitet satt i hver bil for å gjøre det et imponerende stykke maskineri. Organisere en parade av biler

Klassiske biler er de mest vanlige komponentene i en bil show. Organisere en parade av veteranbiler ned en stor hovedvei i byen din. Selv om dette kan kreve mye planlegging og arbeid med lokale myndigheter, vil selve arrangementet være intet mindre enn imponerende.

Plan for parade og endte på en stor, tom parkeringsplass, der forfriskninger, levende musikk og en mulighet for publikum å se hver bil er tilgjengelig. Ifølge Hot Rods og Classics nettside, legger perioden musikk atmosfære til hendelsen.

Tillat en og en halv, til to, parkeringsplasser per kjøretøy å ta hensyn til de mange deltakerne vandrende rundt hver bil. Har bileiere på hånden for å svare på spørsmål om restaurering prosessen. Du kan selv være i stand til å få paraden sponset av en lokal auto klubb, for å kompensere noe av kostnadene for arrangementet.
Teamet opp med A Museum

Noen byer allerede har bil museer, så dette ville være den mest naturlige partnerskap. Men så lenge plassen er stor nok, vil et museum for vitenskap, teknologi eller industri arbeider, så vel.

Bruk bil show å doble som et museum utstillingen, sentrert om et tema av biler. Gjør en klassisk biler tema, eller en fremtidig biler tema.

Siden så mange mennesker går langt for å tilpasse sine biler, kunne utstillingen fokuserer på unike ritt, og inkluderer interessante maling jobber, ekstreme oppgraderinger og mer. Plasser biler både på innsiden og utsiden av museet og arrangere en stor fest for å markere starten på bil show /utstillingen.
Charity Auction

Slå en gjennomsnittlig bil vise til et veldedighetsarrangement. Spør et dusin (eller flere) unike bileiere å la allmennheten til å betale for en billett til å ta en tur for en viss mengde miles.

Spesielt når det kommer til klassiske biler, mange mennesker er nysgjerrige på å vet hva det faktisk føles som å ri rundt i en 1958 Thunderbird eller en 1969 MG. Muskelbiler, lures ut lastebiler og til og med high-end luksusbiler ville alle være gode tilskudd til denne type show. Videre hevet pengene kunne gå til en lokal veldedighet, snu denne gjennomsnittlig bil show i en goodwill samfunnet hendelsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100358.html

Previous:
Next:

Car Shows