Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Liste over gamle bilen Shows i Nord Georgia

Nord-Georgia er vert for en rekke bil show med gamle og klassiske biler i den nordlige delen av Peach State, som omfatter North Georgia Mountains. Definisjonen av en klassisk bil er tvetydig. Noen grupper, som for eksempel Classic Car Club of America, hevder en klassisk bil ble laget mellom 1919 og 1948, men andre sier en klassisk bil er noen bygget 20 år før i dag. Georgia Aquarium og Atlanta Classic Car Show

Georgia Aquarium og Atlanta Classic Car Show har en samling av solfangeren biler som eies av lokale georgiere. Tidligere oppføringer på den eksklusive sommeren showet inkludert en 1930 Auburn Speedster, en 1972 Ferrari Daytona og 1927 Pierce Arrow.
North Georgia tekniske høyskole Car Show, Clarkesville

North Georgia Technical College arrangerer en bil show som en del av sin hjemkomst festligheter i høst. Showet, som ble holdt i byen Clarkesville, har flere dusin gamle og klassiske biler stilte opp sammen med nyere modeller. Høgskolens alumni vert for arrangementet og gi inntektene til Nord Georgia Technical College Foundation Scholarship Fund. Bil show dommere hånden ut folks Choice Awards som beste av show, beste Ford, beste lastebil og best spesiell interesse. Homecoming deltakere kan også spille flagg fotball, kjøre en fem-kilometer løp og delta på en grill.
Årlig Sorghum Festival, Blairsville

Ordinær Sorghum Festival i byen Blairsville har en bil show. Showet kan tiltrekke seg så mange som 200 biler, inkludert antikke og spesielle biler. Festivalen inkluderer også en parade, live musikk, kunst og håndverk, tilstopping, pluss "Biskit-eatin '", "pole climbin'", "logg Sawin '" og "hestesko throwin.' "
Memories i Monroe Classic Car Show, vert Monroe

Monroe en årlig klassisk bil show i løpet av våren. Minnene i Monroe Classic Car Show deler ut utmerkelser som mest originale antikke, beste muskel, topp-tre street rods og best av showet. Den klassiske bil show tiltrekker seg så mange som 200 biler og omgir den historiske tinghuset i sentrum av Monroe.
Smoke Rise Årlig Åpen bil, lastebil og motorsykkel Show, Stone Mountain

The Smoke Rise Baptist Church vert for den årlige Smoke Rise Årlig Åpen bil, lastebil og motorsykkel Show i kirka i Stone Mountain. Arrangementet startet i 1999 og er vanligvis holdt i mai. Dommere gi ut trofeer for både gamle og nye biler, som for eksempel best av showet, topp 20 og prestens valg.
Providence Søt Street Car and Truck Show, Dalton

Byen Dalton er hjem til den årlige Providence Søt Street Car and Truck Show. Providence Ministries bruker bilen vises som en fundraiser for hjemløse shelters, gutter hjem, alkohol og narkotika utvinning programmer, samfunnet kjøkken og krisesentre. Dommere deler ut priser, dør premier og dash plaketter.
Georgia Mountain Moonshine Cruiz-In, Hiawassee

Held i Hiawassee i nord Georgia fjellene, Georgia Mountain Moonshine Cruiz-In funksjoner gamle og klassiske biler langs med gaten stenger å gå med en utsikt over Blue Ridge Mountains. The Georgia Mountain messeområde er vert for arrangementet, vanligvis holdt i august. Levende musikk, en swap møte og en pioner landsby aksent bilen show.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100480.html

Previous:
Next:

Car Shows