Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Bilshow i Sør-California

Med milde temperaturer og mye sol i sommer, er Southern California det perfekte stedet å vise og se biler. Det kan være en av de få stedene på jorda der vaske bilen ikke automatisk garanterer regn. Sør-California er hjemmet til dusinvis av bilutstillinger, for skikk, hot rod muskel og klassiske modeller. Utstillingsvindu for Kustoms

Motorama er Showcase av Kustoms, i september bil show i Long Beach, California, er den offisielle gjenoppliving av et show etablert av den legendariske Renegades Car Club i 1958. Klubben pioner bilen tilpasse mani i Sør-California, ifølge vise arrangørene. Showcase av Kustoms har tilpassede biler, hot rods og motorsykler inne i Long Beach Arena og ute på sjøen. Utbyggere kommer fra så langt borte som Australia.

Denne bilen viser først debuterte i 1958 i den kommunale auditorium, popularisere toll måten National Roadster Show i Oakland premiere hot rods. "Kustoms" er personlige biler som "vender seg bort fra kjedelig mønster av ensartethet og konformitet, søker det personlige uttrykk for individualitet," i henhold til hendelsen nettstedet.

Showcase av Kustoms

Keen Entertainment LLC

16478 Beach Blvd. Suite 316

Westminster, 92683 CA

714-846-7121

showcaseofkustoms.com
Coronado Speed ​​Festival

Den årlige Coronado Speed ​​Festival i slutten av september sammenfaller med Fleet Week i San Diego, og ble opprettet for å hilse det militære. Det er en "premiere motor idrettsarrangement," utført av driverne av "unike, veteranbiler", ifølge arrangørene.
P Det er løpskategorier for biler som gamle som 1952. Kategorier inkluderer "Sport og produksjon biler, trommelbremser," fra 1952-1959, og "sport racing og formel biler" brutt inn i tre epoker 1962-1980. Det er også racing kategorier for historiske Trans-Am og historiske NASCAR. Generell studiekompetanse billetter er tilgjengelige for helgen løp og bil show. Aktiv tjeneste militært personell og deres nærmeste pårørende er gratis, som i 2010 høst, samt barn under 12 år.

Coronado Speed ​​Festival

San Diego Fleet Week Foundation

5330 Napa St.

San Diego, CA 92110

619-858-1545

fleetweeksandiego.org
Cruzin 'for Livet

Santa Maria Fairpark er stedet for den årlige Cruzin 'for Life bil viser hvert år i september. Showet er en fordel for American Cancer Society og den lokale Marian Cancer Care Center. Innbetaling også nytte Camp Reach for the Stars, og California Survivor Scholarship Fund. Helgen Showet har en cruise gjennom sentrum av Santa Maria, California, en blod-stasjon, og en parade av kreft overlevende. Det er også en middag og en dans på Fairpark, med live musikk, en bar og en biff eller kylling middag for $ 30, og med høsten 2010. Den siste dagen av bilen showet gir auto-entusiaster øye-full og øre full av stille dragsters og morsomme biler, og lukten av brennende dekk i Burnout konkurranse. Entre for tilskuere er $ 5, med $ 5 for parkering, som i 2010.

Cruizin 'for Life

PO Box 7145

Santa Maria, 93456-7145 CA

805-937-8008

cruzinforlife.net

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100415.html

Previous:
Next:

Car Shows