Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Car Shows i South Carolina

En rekke bilutstillinger er holdt i Sør-Carolina hvert år for bilentusiaster å vise sine kjøretøy og vise biler som eies av andre. De fleste programmer har dusinvis av klasser til å delta i, slik som klassiske biler og import, og tildeling pengepremier til vinnerne i hver klasse. Det er vanlig at bilen viser i South Carolina for å være en del av større arrangementer som festivaler og messer, der hele familien kan finne noe som interesserer dem. Clover Jaycees Auto Show and Fall Festival

For en dag i september, Main Street i Clover, South Carolina, blir stedet av Jaycees Auto Show and Fall Festival. Mat og detaljhandel leverandører linje gaten med sine boder mens lokale band og andre underholdere utføre hele morgenen og ettermiddagen. Dette er et familiearrangement, så det inkluderer barnas aktiviteter. Inn i en bil i showet koster $ 15 på forhånd for hver klasse eller $ 20 ved porten (som i 2010).

Clover Jaycees Auto Show and Fall Festival

Clover Jaycees

PO Box 172

Clover, 29 710 SC

704-460-1741

cloversc.info
Rock Hill Moose Car Show

Rock Hill Moose Lodge setter på en stor bil show hver november ofte sponset av Koss Cars. Mer enn 125 klasser er representert på messen, og påmeldingsavgift for å angi et kjøretøy er $ 25 (per 2010). Showet går fra morgen til sen ettermiddag, og er åpen for alle deltakere.

Rock Hill Moose Lodge

1025 Ebinport Road

Rock Hill, 29 732 SC

803-320-3193
Peanut partiet og Koss Car Show

annen festival og bil Vis kjører sammen, har Peanut partiet og Koss Car Show, en rekke aktiviteter for hele familien. Leverandører selger kunst og håndverk samt mat og drikke. Deltakere kan se en parade, en missekonkurranse og en peanut butter sandwich-eating contest. Bilen showet er åpent for mer enn 98 klasser - inkludert gate stenger, komprimerer og klassikere - med premier til første og andre plass i hver klasse. Gebyret for å angi et kjøretøy er $ 25 (per 2010).

Peanut partiet og Koss Car Show

951 Pine St.

Pelion, 29 123 SC
< p> 803-320-3193

scpeanutparty.com

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100407.html

Previous:
Next:

Car Shows