Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Mustang Bilshow i Lower Mainland, British Columbia

The Ford Mustang er kjent nok til å ha mange bilentusiaster og auto klubber dedikert utelukkende til bevaring sin. Lower Mainland er området i sørvestlige British Columbia, og omfatter byen Vancouver og de omkringliggende områdene. Ford Mustang er populært i dette området også. Enhver Mustang entusiast ville være veldig fornøyd med de ulike show med bilen i denne vakre nisje of the Pacific Northwest. Den GVMA'S 28th Annual Round-Up

I 2010 tok denne hendelsen sted den 2. august i Langley, British Columbia, og ble sponset og organisert av Greater Vancouver Mustang Association. Denne gruppen er dedikert til bevaring og styrking av Ford Mustang og organiserer en av de største bilen viser på Lower Mainland. Før 2006 ble dette showet holdt i den berømte og pittoreske spanske banker. Den nåværende plassering har vært Round-Up område siden 2008. Dette er klubbens største årlige arrangement, og har også Ford Spesialkjøretøyer eller kjøretøy med ford deler. Entre er ved donasjon for å støtte klubbens utvalgt veldedig.
Sounds of Summer Ford Mustang Show & Shine

forrige Show and Shine var den 27. juni 2010, på Kingsway Corporate Center i Port Coquitlam, British Columbia. Et show er allerede planlagt for samme dato og sted i 2011. Alle som driver en Mustang er oppfordret til å delta. For de som ønsket å vise sine biler, var registrering $ 15 og kan betales så tidlig som 9 am på åpningsdagen. Gebyrer for tilskuerne var ved donasjon. Entertainment inkluderer bil show og levende musikk.
Okanagan Mustang Association

Basert i Okanagan Vally i sørlige British Columbia, er Okanagan Mustang Association en av de store sponsorene av den årlige Show and Shine og organiserer også flere andre arrangementer i området. Disse inkluderer Queen City Cruise i Nelson og Endless Summer Show i Summerland. Biler i disse viser er ikke eksklusivt for Ford Mustanger men også klassiske og tilpassede biler. Showet har en rekke lokale sponsorer, og det er gratis inngang.
Vancouver International Auto Show
Lokale Ford forhandlere hjelpe vert for en stor bil show i downtown Vancouver.

planlagt for 29 mars gjennom den 3 april 2011, i New Vancouver Convention Center i sentrum av Vancouver, har denne årlige begivenheten pågått de siste 80 årene. Showet er organisert og sponset av New Car Dealers Association of British Columbia, og mange av foreningens medlemmer inkluderer lokale Mustang forhandlere. I motsetning til de mindre, landlige auto show, er det bare forhandlere og produsenter lov til å stille ut eller selge. Generell studiekompetanse er $ 15 i helgen og $ 10 for hverdager. Nedsatte avgifter er tilgjengelig for studenter, barn og eldre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100452.html

Previous:
Next:

Car Shows