Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Orange County Classic Car Shows

Orange County, California er kjent for sin sol hele året, vakre strender, fantastiske restauranter og utrolig luksus hjem. På toppen av alt dette, er Orange County et flott sted å få fylle av mint-condition klassiske biler på noen av de ulike klassiske bilen viser. Enten det er lokalbefolkningen bringe ut sine beste 1950 lastebiler eller bil samlere kjører for miles å vise frem sine uberørte vintage sportsbiler, tilbyr Orange County noen av de beste klassiske bilen viser rundt. Lørdag Sunrise Bil Cruisers

lørdag Sunrise Bil Cruisers har blitt noe av et fenomen, som finner sted hver lørdag morgen for de siste 20 årene. Dette showet, som er helt gratis, og tilbyr en sjanse til å se et utrolig utvalg av gamle biler som spenner fra glemte sitroner til polerte roadstere.

En gruppe av klassiske auto eiere, som er kjent for lokalbefolkningen som "The Donut derelicts , "komme sammen for å diskutere og dele sin kjærlighet for denne eklektisk blanding av klassiske skjønnheter. Møt opp med andre klassiske bil fans å nyte moroa hver lørdag morgen på hjørnet av Adams og Magnolia i Huntington Beach, nær Adams Avenue Donuts.
Garden Grove Main Street Car Show

historiske bygninger og gamlebyen følelse av Garden Grove, California gjør det den perfekte settingen for å være vert den lengste kjører bil show i Orange County. Hver fredag ​​kl 16:00, begynner en kveld med moro og underholdning med dusinvis av antikke og klassiske biler, sammen med tilpasset bygget kupeer, rullende ned Main Street for hundrevis av besøkende å se.

Butikker og restauranter er åpne under showet slik at besøkende kan få en smak av den lokale smaken av Garden Grove. The Garden Grove Main Street Car Show er gratis og trofeer og premier deles ut til bilutstillingsrom deltakere og gjester.
Pumpkin Patch Classic Car Show

Pumpkin Patch Classic Car Show i La Verne, California har vært å gi mint condition klassiske biler og masse moro for hele familien siden 2002. De lokale innbyggerne i La Verne er alle oppfordres til å ta med sine pre-1975 biler og lastebiler ut til Heritage Park for showet, og for en variert samling som ikke kan sett noe annet sted.

Kids tagging sammen med bil- kjærlige foreldre vil gjerne vite at gresskar patch er åpen om bil show, sammen med vogn rides og levende musikk. Gjestene kan nyte mat og levende musikk mens du venter på de vakreste klassiske biler for å motta sine priser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100426.html

Previous:
Next:

Car Shows