Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Car Shows i Myrtle Beach

Enten du er en klassisk bil aficionado og håper å vise bilen i en av Myrtle Beach South Carolina bilen viser, eller bare setter pris ser av disse antikke klassiske biler, Myrtle Beach bilen viser tilbyr den perfekte mulighet til å tilbringe en dag utendørs. Disse typer arrangementer kjøre flere ganger gjennom våren, sommeren og høsten, og varierer i størrelse fra små, spesielle arrangementer til store klassiske bil hendelser. Kjør til Solen Car Show i Myrtle Beach | p Dette er en av de største klassiske bilen viser i Sørøst og foregår en helg i midten av mars. Det er avholdt hvert år siden 1987 på den gamle Myrtle Square Mall i Myrtle Beach. Dette showet har vokst mye i løpet av årene og deltakere, så vel som tilskuere kommer fra hele USA og Canada. Arrangementet samler inn penger til mange forskjellige veldedige organisasjoner.

Run to the Sun Car Show

3200 Pottery Drive

Myrtle Beach, SC 29572

2423-943 -6905
POW WOW at the Beach Car & Truck Vis

auto og lastebiler showet er årlig i løpet av den første uken av oktober i Myrtle Beach, South Carolina, og er sponset av Palmetto kapittel av Pontiac /Oakland klubben. Arrangementet begynner på en fredag ​​kveld og fortsetter gjennom hele neste dag. Andre hendelser inkluderer utlodning, gratis T-skjorte gi bort, mat og andre aktiviteter. Å vise en bil, må deltakerne betale en liten registreringsavgift før showet datoer.

Palmetto kapittel av Pontiac /Oakland Club International

10133 N. Kings Highway

Myrtle Beach, SC 29572

864-923-3668
The Square Fall Festival

Hosted av SASA Shriners som en del av deres Family Fun Day and Car Display, som finner sted i midten av september på Old Myrtle Square Mall. Det er ingen å dømme eller trofé aktiviteter, men det er ingen nødvendige avgifter heller. Donasjoner er lett akseptert å hjelpe finansiere fremtidige festivalen aktiviteter. Annen underholdning inkluderer mat, Shriners hendelser, Go-Cart og motorsykkel konkurranser.

SASA Shriners

Old Myrtle Square Mall

Myrtle Beach, SC 29572

843-997-8611

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100399.html

Previous:
Next:

Car Shows