Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Slik viser My Car for Car Shows

At en bil show, folk kommer fra alle rundt å se imponerende restaurerte biler, vanligvis basert på et bestemt tema . I en bil show, har du en perfekt mulighet til å vise frem dine hardt arbeid og forhåpentligvis vinne en premie . Hvis du ønsker å gjøre bilen din virkelig skiller seg ut ved neste bil show , kan du skape en unik og tiltalende skjermen for å hjelpe aksent og vise frem bilen din . Instruksjoner
en

Lag en fargerik utstilling skilt med tid -line bilder og uthevet skrift . Inkludere bilder som ble tatt i løpet av restaurering og ombygging prosessen med bilen din .
2

heve fronten på bilen din på en sikker stand. Hevet posisjon gjør bilen mer merkbar enn de konkurrerende biler og tillater besøkende å se restaurerte deler under bilen.
3

Sett opp fargerike spotlights rundt bilen din skjerm . Den iøynefallende lys bidra til å tiltrekke flere besøkende til din skjerm område .
4

Tenk inkludert en projektor skjermen i displayet. Spille av video -opptakene av dere jobber på kjøretøyet, eller bare vise flere bilder, med en fortellerstemme inkludert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100424.html

Previous:
Next:

Car Shows