Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Car Show Planlegging

For den klassiske bilen entusiast, kan det aldri bli for mange bil show. Bil viser er en uformell, morsom måte å bringe folk sammen, de har også potensial som et fond raiser for en gruppe eller organisasjon. Delta på noen bil show før du vurdere å planlegge en av dine egne. Planlegger du en bil show krever en stor innsats, men å følge noen enkle trinn kan bidra til å redusere angst og sikre at alle som deltar i og deltar showet ditt har en god tid. Velg en dato og klokkeslett

Velg en dato som ikke kommer i konflikt med et veletablert eller populær bil show. Du må også vurdere en regn dato og være sikker på at alle du har kontrakt med er tilgjengelig for et regn date også. Videre prøver ikke å kjøre en bil show i mer enn fem timer. Entusiaster liker å vise frem sine biler, men ingen ønsker å bli fanget i en parkeringsplass i timevis. Være tro mot din sluttid, også. Hvis flyer sier showet ender på 03:00, ikke begynne å telle stemmesedlene 10 minutter før den tid. Tillat deg selv nok tid slik at alt avsluttes med den oppgitte sluttid. Har
Sted

et sted med passende parkering ordninger. Unngå grus parkeringsplasser, som de fleste bileiere er motvillige til å parkere sine dyre ritt hvor bilene kan være et uhell skadet av dekk sparker opp steiner. Grus parkeringsplasser også skape støv. Også unngå parkering biler i gresset hvis mulig. Bileiere setter skygge fra solen, så en parkeringsplass med trær for skygge er et ideal.
Registrering og Cost

Sjekk ut andre viser i din området for å se hva den kommer til registrering kostnaden er. Inngangsbilletter vanligvis varierer mellom $ 5 og $ 15, avhengig av type show. Innsamlere for kjente veldedighetsorganisasjoner kan bli priset litt høyere enn din gjennomsnittlige kirke parkeringsplassen show. Vurdere en pris pause for biler som registrerer på forhånd versus på dagen av showet. Ikke bare vil du få en idé om hvor mange som kan komme, vil det også tillate deg å effektivisere registreringsprosessen på dagen av showet. Bestem på forhånd dersom du ønsker å samle inn navn og adresser for utsendelser om fremtidige show. I så fall kan det være lurt å parkere bilene først og be sjåføren om å komme opp til bordet for å registrere etterpå. Ellers risikerer du å skape en lang rekke biler som du samler informasjon.
Goodie Bags

Gi hver deltaker en goodie bag fylt med bilrelaterte pyntegjenstander og produkter. Mange av disse elementene er donert fra lokale bedrifter eller nasjonale selskaper som Meguiars, Summit Racing eller Hagerty Insurance. Eiendomsmeglere, banker og andre lokale bedrifter vil vanligvis donere en magnet, penn eller andre små element for å forbedre sin egen reklame. Den goodie bag bør også inneholde et tegn for sjåføren å fylle ut og plassere i vinduet. Bil-relaterte selskaper gir ofte disse gratis hvis du spør.
Dash Plaques

Gi hver deltaker en dash plakett. Bileiere samle dem til å dokumentere de viser de har deltatt i. Tradisjonelt har plaketter blitt laget av metall, men magneter er blitt populært. Lokale trykkerier og nettsteder tilbyr disse produktene. Spør bil klubber eller bileiere for anbefalinger.
Trophies og Judging

Gi minst 10 trofeer. Det finnes en rekke måter å avgjøre hvem som får et trofé. Mer prestisjetunge viser er vanligvis bedømt av erfarne bilentusiaster. Peer-dømme, hvor hver bil eieren er gitt en stemmeseddel, er også populært. Tilskuer dømme betyr at hvem som helst kan fylle ut en stemmeseddel og vanligvis resulterer i en "popularitet contest" som ikke er sett på godt med de fleste bileiere. Større bil viser vil tildele trofeer i ulike kategorier etter merke, modell eller tiår.
Dør premier og Raffles

oppfordre lokale bedrifter og restauranter for premier til prisen hele showet ditt . Noen ganger deltakerne kan kjøpe lodd for premier eller hver bil eieren er gitt en billett som en del av påmeldingsavgiften. Premiene kan inneholde sertifikater for bilvask eller oljeskift, restaurant eller gass kort eller bilpleiemidler. Nesten hver bil show kjører en 50/50 tegning hvor utbyttet er delt mellom vinneren og sponse organisasjonen.
Music

fleste bil show har noen form for musikk . I disse dager er det vanskelig å få en lokal radiostasjon å kringkaste fra åstedet; bilutstillingsrom arrangørene vanligvis leie en DJ for hendelsen. Med en god kvalitet stereoanlegg og noen oldies CDer, er det mulig å lage musikken selv. Live-band er også et alternativ. Tenk
Mat

gi forfriskninger hvis showet tid vil være under vanlig lunsj eller middag timer. Kirker, museer og andre små grupper vil ofte gi enkle piknik matvarer. Hvis dette høres ut som altfor mye arbeid, ansette en leverandør eller leverandør i stedet.
Toalettene

Du må gi deltakerne med tilgang til et bad. Hvis det ikke finnes toaletter på stedet av showet ditt, leie en port-a-potte. Dette er helt avgjørende hvis du ønsker å opprettholde fred blant publikum.
Publisitet

Lag en flyer for din bil vise og distribuere det på cruise-ins og bil show før showet ditt. De fleste finner ut om en ny bil show ved å finne en flyer i sin forsetet når de hopper i å dra hjem. Hvis du har leid en DJ, be ham om å dele ut flyers og kunngjøre din show på hans andre spillejobber. Flyer bør inneholde grunnleggende informasjon (dato, tid, sted, pris) og fremheve noen spesielle funksjoner om showet ditt, som for eksempel antall trofeer eller mat tilgjengelig for kjøp. Inkluder kart hvis det er nok plass. Du kan plassere en gratis oppføring i bil publikasjoner som "Hemmings Motor News" og "Cruisin 'Times." Skriv en pressemelding og sende den til de lokale mediene med en kopi av flyer din.
På dagen av showet

På dagen av showet, du vil trenge minst én person i hvert av disse områdene: registrering (samle inn penger og deler ut goodie bags), parkering biler, selge tombola eller 50/50 billetter og telle stemmesedler. Låne eller leie bord, stoler og telt etter behov. Har tegn som er skrevet slik at bileiere kan lett finne showet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100354.html

Previous:
Next:

Car Shows