Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Autocross Historie

Autocross, også kjent som "Solo" racing er en av de enkleste måtene å nyte motorsport. Alt du trenger er å bli med en lokal Sports Car Club of America (scca) kapittel; prep bilen din med noen viktige sikkerhetsutstyr, skriver en lokal hendelse og møt opp. Slike hendelser gir kvintessensen konkurransedyktig klubb opplevelse, fordi nesten alle har en mulighet til å "kjøre hva du brung," og nyte vanlig helg utflukter i et fellesskap orientert atmosfære. The Beginning

scca ble opprettet i 1944, og noen av de første hendelsene produsert under klubbens navn var lokale tempoer. Utgangspunktet kurs ble lagt ut på offentlig vei, men kort tid disse kursene ga veien til arrangementet konfigurasjoner fastsatt som grupper av markører på asfalt eller betong parkeringsplasser, eller på forlatte flyplasser. Målet var, og er fortsatt, å kjøre en konkurrent gjennom et kurs, og etablere den beste tiden.
Scca vokste og det gjorde Autocross
p Som scca vokste sin lokalforening program, antall autocross konkurrenter vokste også. Mellom 1944 og 1958, tiltrakk klubben og dens hendelser 10.000 medlemmer som var by en mulighet til å konkurrere nesten hver helg. Mellom 1958 og i dag scca nå forvalter over 114.000 medlemmer, og godt over 300 arrangementer årlig.
The 70s

autocross mani opplevde videre vekst når scca initiert sin koordinert lokal, regional og nasjonal begivenhet program. I dette tilfellet, konkurrerte amatør syklistene på grunnlag av lokale og regionale poeng, og de resulterende totaler kunne rulles opp og kvalifisere seg for det som senere ble en "National Avrenning."
Name Change

1980 scca vokste igjen, og motorsport fans og amatører syklistene flokker til ulike helgen race events, inkludert autocross. I et forsøk på å skape mer spenning over hele linja, endret sanksjonering kroppen merkenavnet fra Autocross til "Solo". Arrangementet organisasjon og prosesser i ble også revidert for å lage en stige program mellom uerfarne sjåfører (Solo II), middels amatører (Solo I) og en ny profesjonell klasse kalt "ProSolo."
Hva gjør Du gjøre på toppen

På høydepunktet av autocross pyramide, "ProSolo" konkurrenter erfaring head-to-head racing på to individuelle kurs, mens Solo II og I konkurrenter kjører alene på en enkelt kurs . I disse hendelsene, syklistene linje opp ved siden av hverandre lagt ut på parallelle kurs, men adskilt av sett med doble kjegler. Når timing lysene går grønt, syklistene kjøre sine respektive kurs mot klokken. Deretter konkurrentene bytte kurs og gå igjen, for å finne en total tid for begge kursene. Den raskeste konkurrenten vinner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100355.html

Previous:
Next:

Car Shows