Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Ideer om Organisere en Car Show

Millioner av mennesker delta og nyte bilen viser hvert år. Bil klubber, ideelle organisasjoner og til og med byer sette dem på. Noen er små arrangementer skreddersydd til en bestemt gruppe, og andre er store all-dag saker. Generelle tips om organisering

organisere og planlegge ditt arrangement minst seks til ni måneder i advance.Check bilutstillingsrom oppføringer i ditt område for å sikre at den datoen du velger ikke er allerede booket for en show.Make at du har nok ansatte eller frivillige til å dekke alle aspekter ditt show, fra planlegging og organisering til regnskap og ren up.Set opp regneark til å holde oversikt over bedrifter og bil klubber kalt, boder leid, og oppgaver som trengs på forhånd, og den dagen den show.Check med byen og fylket tjenestemenn slik at du forstår alle lokale arrangement forskrifter og få noen trengte permits.Choose din arena nøye. Retail kjøpesentre er gode steder å holde show, men du må signere en kontrakt, sannsynligvis leie din egen sikkerhet personell eller betale sine folk ekstra, og kjøpe insurance.Plan de leie av bord, stoler og boder godt foran time.Arrange for andre forsyninger vil du trenger for eksempel søppelkasser, bærbare toaletter, trafikk kjegler, skilt, skjøteledninger, gul tape til å merke av områder og T-skjorter for ansatte, frivillige og judges.Check priser på billetter til utlodning.

med Aktiviteter

Lei oppblåsbare moonwalks, sprett hus og sklier for barn. Har ansiktsmaling og håndverket gjør boder for å holde barna entertained.Get lokale medisinske bedrifter eller ideelle organisasjoner å leie eller registrer deg for boder med aktiviteter som medisinsk screening for høyt blodtrykk, diabetes og hudkreft. Sjekk med din helse avdeling for å sørge for at byen kan this.Call lokale bedrifter til å donere premier, mat, og til og med sykling eller kajakk sertifikater for en tombola. Sjekk med lokale myndigheter for å sikre at du kan holde en tombola.
Reklame

Plan for å bruke tradisjonelle medier, venner og familie, og nettsteder å annonsere bilen show. Noen aviser kjøre bilutstillingsrom oppføringer gratis. Hvis showet er for en ideell organisasjon eller du har tenkt å bidra med en del av inntektene til en, vil mange lokale radiostasjoner lufte din informasjon uten charge.Print tusenvis av flyers og be venner eller familie å fordele dem på kjøpesentre, restauranter og dagligvare butikker i området av ditt show.Make bruk av elektroniske nettsteder som carshownews.com og carshownationals.com, som tilbyr gratis oppføringer for bilen viser. Craigslist.org tilbyr også gratis reklame, og du kan rekruttere frivillige, ansatte, mat leverandører og modeller there.Contact bil og motorsykkel klubber i ditt område. De vil komme til showet ditt hvis du planlegger det godt på forhånd, og de vil annonsere det gratis på sine hjemmesider og på deres møter.
Mat og Drikke

Kontakt lokale restauranter for mat boder. Mange nasjonale kjeden fast food restauranter deltar i bilen viser. Ring lokale brus og vann distributører å leie boder. Mange små konsesjon eiere liker å gå til lokale arenaer for å selge sine varer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100352.html

Previous:
Next:

Car Shows