Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Car Show Detailing Tips

detaljering en bil i forberedelse til et show bil krever timer med arbeid. Hvis du ønsker å vise frem din tur - og kanskje vinne et trofé - du må bruke litt tid på å gjøre bilen din glans. Dommerne skal se på hver eneste detalj av bilen fra topp til bunn, og så vil konkurransen. Vaske bilen

Vask kjøretøyet ved hjelp av varmt vann i en bøtte og høy kvalitet bil såpe. Bruk aldri oppvaskmiddel, som det vil strippe noen voks fra bilen. Vask bilen ovenfra og ned med spesiell oppmerksomhet på spesielt skitne omgivelser. Bruk en myk vaske mitt, høy kvalitet svamp eller en spesiell myk børste laget for biler.
Tørking bilen

Når bilen har blitt grundig vasket fra topp til bunn det må tørkes. En myk 100 prosent bomull håndkle er best. Ikke glem å åpne dørene, panseret og bagasjerommet for å tørke de områdene hvor vannet kan ha akkumulert.
Avfetting

Du kan også være lurt å avfette motoren og motorrommet. Det er mange forskjellige kommersielle merker av motor avfettingsmiddel tilgjengelig. De bør alltid brukes i henhold til instruksjonene. Bruk spesielle forholdsregler hvis du bruker en høytrykks vannslange for å rense motoren. Vann kan komme inn i følsomme elektriske forbindelser og forårsake skade. Noen av disse områdene skal dekkes før rengjøring.
Polering og voksing

Etter at bilen er rengjort og tørket, er neste skritt å polere overflaten. Påfør polish i små mengder over en del av bilen om gangen. Det kan påføres for hånd, poleringsmaskin eller buffer. Neste bruke din favoritt høy kvalitet bilvoks på samme måte som de polske.
Hjul og Trim

Ikke glem å polere noe krom eller rustfritt trim. Hjulene bør rengjøres med en stiv børste og deretter belagt med et dekk dressing. Dekk dressinger opprettholde skinnende svart utseende av dekket.
Detailing

å avslutte utsiden av bilen, rent hele polish og voks fra alle de små sprekker og rundt lysene og emblemer. Det er spesialitet verktøy for dette tilgjengelig der auto rekvisita selges. En gammel stiv stritter tannbørste vil hjelpe deg å komme til disse små områder.
Interiør

Når utvendig er ferdig, er det på tide å rengjøre innsiden. Fjern eventuelle søppel og løse gjenstander. Støvsug teppet og behandle eventuelle skitne omgivelser med et teppe sjampo beregnet for bilindustrien teppe. Tørk ned setene - hvis de er vinyl eller skinn - med en god renere. Klut seter skal støvsuges og selv behandlet med møbeltrekk renere hvis nødvendig. Ta samme type små børster som brukes på utsiden for å rense de små sprekker i interiøret.
Windows

Wash vindusglass på innsiden og utsiden med en høy kvalitet glass renere eller en blanding av eddik og vann. Merkelig nok, vil vaske vinduer med aviser igjen en strek-fri skinne.
På messen

Hold en liten pose med rengjøring forsyninger og en bil støvkost i bagasjerommet . Med mindre bilen din reiser i en lukket tilhenger, vil det bli litt skitten på vei til showet. Når du kommer dit, tørke støv av overflaten med en bil støvkost. Ta en ren, 100 prosent bomull håndkle og en rask tåke detaljering produkt og går over hele overflaten av bilen. Windows bør også rengjøres en gang på messen. Under showet, periodevis gå over overflaten med bilen støvkost for å fjerne støv og holde malingen skinnende.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100353.html

Previous:
Next:

Car Shows